Ακάνθους Γκάζι Διονύσης Σχοινάς - Τιμές (Ιερά Οδός)
Σχοινας Ακανθους - Akanthus - Γκαζι
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Σχοινάς Ακάνθους Γκάζι

ΑΚΑΝΘΟΥΣ Γκάζι ΣΧΟΙΝΑΣ

Το νέο Ακάνθους στο Γκάζι ξεκινά μια θρυλική πορεία στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και βρήκε τον καταλληλότερο άνθρωπο να το εγκαινιάσει. Ο Διονύσης Σχοινάς κατηφορίζει στο Akanthus προκειμένου να διδάξει το επιτυχημένο live clubbing στην καρδιά της Αθήνας. Το Ακάνθους Club πρώην VOX στην αρχή της Ιεράς Οδού αλλάζει πρόσωπο και φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα πιο κεντρικά και επιτυχημένα club της Αθήνας με τους πιο δυνατούς DJς και τον Σχοινά κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Ακανθους Διονυσης Ζχοινας Γκαζι Ιερα Οδος
Ακανθους Γκαζι Σχοινας - Akanthus
Ακανθους Σχοινας τιμες

Σχοινάς Akanthus

Ο τρόπος που θα λειτουργεί το Akanthus Club είναι ο εξής. Όλη την εβδομάδα θα περιμένει τους θαμώνες του να κλαμπάρουν, μιας και θα λειτουργεί απλά και μόνο ως club, ενώ τα ΣΚ το μικρόφωνο παίρνει στα χέρια του ο Διονύσης Σχοινάς και αναλαμβάνει να απογειώσει το κέφι όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Ακάνθους Ιερά Οδός Γκάζι

Ο χώρος στο Γκάζι που θα φιλοξενήσει το Ακάνθους Club δεν είναι άλλος από αυτόν του VOX, του γνωστού εδώ και πολλά χρόνια κέντρου νυχτερινής διασκέδασης του κέντρου της Αθήνας, όπου έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας. Τελευταίοι που εμφανίστηκα στο VOX ήταν ο Αντύπας με τον Γιώργο Γιαννιά. Το 2018 το VOX αλλάζει χέρια, όνομα και ύφος και μεταμορφώνεται σε ένα εντελώς μοντέρνο club ευρωπαϊκών προδιαγραφούν κρατώντας τον πήχη της διασκέδασης στα πιο υψηλά επίπεδα. Το Ακάνθους στο Γκάζι για τον χειμώνα του 2019 είναι εδώ και φιλοξενεί Διονύση Σχοινά.

Διονύσης Σχοινάς στο Ακάνθους στο Γκάζι

Σχοινάς @ Ακάνθους Club τα Σαββατοκύριακα και Akanthus Club τις καθημερινές είναι η σίγουρη συνταγή για ένα αχαλίνωτο  clubbing όλη της εβδομάδα στον πιο δυναμικό και καλαίσθητο χώρο της Αθήνας. Τα ελληνικά τραγούδια θα εναλλάσσονται με τα ξένα hits σε ένα πρόγραμμα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεσηκώσει τους πάντες.

Σχοινάς Ακάνθους τιμές και Φοιτητικό

Οι Ακάνθους τιμές κυμαίνονται ανάλογα με το πού θα επιλέξει κανείς να καθίσει, θα υπάρχουν καναπέδες και θέσεις όρθιων αποκλειστικά και μόνο για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το Akanthus φοιτητικό εννοείται πως θα έχει την τιμητική του.

Το Ακάνθους στο Γκάζι είναι έτοιμο να διδάξει την διασκέδαση στην καλύτερη προοπτική της και περιμένει τους θαμώνες του για να μεταδώσει την ενέργειά του.

4.5/5 - (53 votes)
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες