Ακρωτήρι W Club  | Ποσειδώνος (Ελληνικό - Γλυφάδα)
akrotiri w club
Σάββατο
100 / 6 άτομα
Τιμή φιάλης για κράτηση
Καθημερινές
95 / 6 άτομα
Opening 5 Μαΐου
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στα τηλέφωνα:
210 3001255 (αστ κλήση)
6940-658458 (Vodafone)
6979-341498 (W-up)

Ακρωτήρι W Club
Φέτος το καλοκαίρι του 2017 κάτι πραγματικό και εντυπωσιακό θα γίνει στην Ποσειδώνος. Το Ακρωτήρι club ενώνεται με το αξέχαστο σε όλους μας W club και σε μια συνεργασία που θα αφήσει εποχή δημιουργούν το καλοκαιρινό Ακρωτήρι W club summer στην Αθήνα.

Τι άλλο μπορούν να μας υποσχεθούν τα δύο ονόματα που θα πάνε χέρι χέρι φέτος εκτός από αχαλίνωτη διασκέδαση τρελά parties και clubbing μέχρι το πρωί. Το Ακρωτήρι W club στο Ελληνικό αυτόματα και εξ ορισμού ανακηρύσσεται ο βασιλιάς των νυχτερινών μαγαζιών στην παραλιακή της Αθήνας.

Το Ακρωτήρι βρίσκει το W


Δεν υπάρχει Αθηναίος που να μην έχει επισκεφτεί έστω και μία φορά το Akrotiri club Athens αφού το opening του σηματοδοτεί την αρχή του ξέγνοιαστου καλοκαιριού.

Αυτό το καλοκαίρι πιο δυνατό από ποτέ το Ακρωτήρι συνεργάζεται με το μεγάλο brand name στην νυχτερινή διασκέδαση το W club που έχει αφήσει ιστορία στο παρελθόν.

Μεγάλο και 100% καλοκαιρινό με όλες τις προδιαγραφές των άλλων μεγάλων μαγαζιών του εξωτερικού είναι έτοιμο για ένα μεγάλο summer season. Αυτό ο χώρος είναι το κάτι μοναδικό και σίγουρα δεν έχει ανταγωνισμό στα κυβικά του.

W club + Ακρωτήρι


Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα κάποιοι από τους μικρότερους φίλους μας να μην θυμούνται το W Club Athens που άφησε εποχή για περίπου 4 συναπτά χρόνια.

Αμέσως μετά από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, clubs με το ίδιο όνομα ανοίγανε σχεδόν σε όλους τους νομούς της Ελλάδας και αυτό γιατί το όνομα W Club ήταν συνώνυμο της επιτυχίας!

Μετά από πολύ καιρό λοιπόν επανέρχεται δυναμικά με πρώτο βήμα την φιλοξενία του στο μεγαλύτερο summer club της Αθήνας στην Ποσειδώνος στην παραλιακή στην περιοχή του Ελληνικού.

Ακρωτήρι W club το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το 2017 και αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο ακόμη και τις καθημερινές.

Ακρωτήρι W club τιμές τηλέφωνο και προσφορές


Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη γιατί είναι πολύ νωρίς. Είναι σίγουρο πως δεν θα είναι υψηλές δεν θα φέρουν σε δύσκολη θέση όλους εμάς λόγο της κρίσης.
Αμέσως μόλις ανακοινωθούν τιμές και προσφορές θα τις βρείτε στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας.
Καλέστε στο τηλέφωνό μας και κάντε κράτηση από νωρίς γιατί όπως φαίνεται θα είναι απαραίτητη όλες τις ημέρες λόγο του υπερβολικού κόσμου.

Ακρωτήρι W club λοιπόν για να γίνει το καλοκαίρι μας πιο καυτό αλλά και πιο δροσερό συνάμα.  
akrotiri w club elliniko
w club
akrotiri club elliniko
Ακρωτήρι W Club Parties

Τετάρτη
ShowTime RnB party  -  Party straight from Lohan Nightclub

Πέμπτη
Show ME Love with Ace2Ace straight from W Club

Παρασκευή
NightCall from Blast Athens

Σάββατο
Akritiri W mainstream party
Ακρωτηρι W Club Ελληνικό
To Ακρωτηρι μαζί με το W club θα ενωθούν φέτος και θα κάνουν τη διαφορά σαν το μεγαλύτερο και πιο δυνατό club της παραλιακής στην Ποσειδώνος
Ακρωτηρι W Club
Date published: 02/4/2017
5 / 5 stars

Πληροφορίες και Κρατήσεις για το  ΑΚΡΩΤΗΡΙ W στα τηλέφωνα
210 3001255 (αστ κλήση)
6940-658458 (Vodafone)
6979-341498 (W-up)
Clubs Αθήνας