ΕΝΑΣΤΡΟΝ Μαζωνάκης Κουρκούλης Άντζελα (Κρατήσεις - Τιμές - Φοιτητικό)
ΕΝΑΣΤΡΟΝ Μαζωνακης Κουρκουλης Αντζελα
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

ΕΝΑΣΤΡΟΝ Μαζωνάκης Κουρκούλης

Έναστρον Μαζωνάκης Κουρκούλης Άντζελα

Με ένα σχήμα γροθιά στη νυχτερινή Αθήνα θα ανοίξει τη χειμερινή σεζόν το Έναστρον live. Μαζωνάκης Κουρκούλης Άντζελα @ Έναστρον θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για το εντυπωσιακό μαγαζί της Πειραιώς και υπόσχονται να προσφέρουν τη διασκέδαση όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ Μαζωνακης
ΕΝΑΣΤΡΟΝ Μαζωνακης Κουρκουλης
ΕΝΑΣΤΡΟΝ Μαζωνακης Αντζελα τιμες

Έναστρον Μαζωνάκης 2018 – 2019

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται εδώ και αρκετά χρόνια στο Έναστρον πάντα με διαφορετικές συνθέσεις. Από τον Βασίλη Καρρά και τον Στέλιο Ρόκκο, μέχρι την Τάμπτα και την Πάολα τα σχήματα τα οποία έχει δημιουργήσει εκεί είναι γνωστά και έχουν κάνει όλα επιτυχία. Φέτος Μαζωνάκης Κουρκούλης θα βρεθούν μετά από κάποια χρόνια ξανά μαζί , αυτή τη φορά στο Έναστον, χτίζοντας από κοινού ένα πρόγραμμα που όπως όλοι φανταζόμαστε θα έχει ως βάση του το λαϊκό τραγούδι με την καθαρή διασκέδαση.

Έναστρον Κουρκούλης

Ο Νίκος Κουρκούλης ύστερα από μία περίοδο αποχής από τις πίστες της Ελλάδας έκανε πριν δύο χρόνια ένα μεγάλο come back μαζί με τον Αντύπα. Τα τραγούδια του παραμένουν πάντα διαχρονικά και η αγάπη του κόσμου για έναν αυθεντικό διασκεδαστή όπως αυτός διαρκεί στα χρόνια. Από το «Τόσα Δειλινά» μέχρι το «Μέρα με τη μέρα» όλοι θυμόμαστε και όλοι τραγουδάμε τις μεγάλες επιτυχίες του Κουρκούλη.

Μαζωνάκης Κουρκούλης

Μαζωνάκης Κουρκούλης Έναστρον έχουν συνεργαστεί αρκετά πρόσφατα σε ένα άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα στο Φωταέριο και αυτή τη σεζόν έρχονται για να θυμίσουν την μεγάλη επιτυχία της συνεργασίας τους και την χημεία που έχουν οι δυο τους πάνω στη σκηνή.

Guest Star σε αυτή τη συνεργασία δεν είναι άλλη από τη lady του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου η οποία θα συμπράξει με τους Μαζωνάκη Κουρκούλη σε ένα δυνατό mendley από τα αξεπέραστα σουξέ της.

Έναστρον Μαζωνάκης Κουρκούλης Άντζελα τιμές και φοιτητικό

Έτσι για τον χειμώνα 2018 2019 το Έναστρον γεμίζει αστέρια και το σχήμα Μαζωνάκης Κουρκούλης Άντζελα Δημητρίου είναι μια βέβαιη επιλογή για την απόλυτη νυχτερινή έξοδο.

Ύστερα από πολλές ανακαινίσεις το μοντέρνο κέντρο της οδού Πειραιώς, έχει αποκτήσει πολλές διαβαθμίσεις και αυτό επηρεάζει και τις Έναστρον τιμές, αφού από καναπέδες, μέχρι prive room ο καθένας μπορεί να επιλέξει ότι τρόπο διασκέδασης επιθυμεί με το αντίστοιχο αντίτιμο. Το ίδιο θα συμβεί και με το Μαζωνάκης Κουρκούλης Δημητρίου φοιτητικό, το οποίο θα ισχύει κανονικά σε χαμηλότερη Έναστρον τιμή φιάλης.

Κάντε από τώρα την δική σας κράτηση με όποιον τρόπο επιθυμείται για το σχήμα του χειμώνα, γιατί οι ουρές έχουν ήδη ξεκινήσει!

ΕΝΑΣΤΡΟΝ Μαζωνάκης Κουρκούλης
4.6 (92.82%) 78 vote[s]
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες