ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΠΑΟΛΑ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ 2018 (Τιμές | τηλέφωνο | Φοιτητικό)
ΕΝΑΣΤΡΟΝ Πάολα Μαζωνάκης (Κρατήσεις - Τιμές - Φοιτητικό)
ΕΝΑΣΤΡΟΝ Πάολα Μαζωνάκης
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

ΕΝΑΣΤΡΟΝ

ΕΝΑΣΤΡΟΝ Πάολα Μαζωνάκης

Μαζωνάκης Πάολα @ Έναστρον. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, αυτό θα είναι το σχήμα του χειμώνα που θα ξεσηκώσει τους θαμώνες του Σημίου G στην Πειραιώς και θα αναστατώσει όλους τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης. Ο Γιώργος Μαζωνάκης που κατά την περσινή σεζόν ανακαίνισε το Έναστρον και δημιούργησε έναν δικό του χώρου στην Πειραιώς, όπου θα παρουσίαζε όλα τα «πειραγμένα» του προγράμματα, έρχεται φέτος να συνεργαστεί με το μεγαλύτερο ίσως γυναικείο όνομα της νυχτερινής Αθήνας την Πάολα.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ Μαζωνάκης Πάολα
ΕΝΑΣΤΡΟΝ Πάολα Μαζωνάκης τιμες
ΕΝΑΣΤΡΟΝ Μαζωνάκης Πάολα Φοιτητικο

Πάολα Μαζωνάκης 2017 – 2018

Πάολα Μαζωνάκης θα βρεθούν στην ίδια σκηνή στο Έναστρον και θα κάνουν τον μεγαλύτερο χαμό της νυχτερινής Αθήνας.
Άλλωστε και οι δύο είναι καλλιτέχνες που αγαπούν ιδιαίτερα τις καλές και ιδιαίτερες συνεργασίες και πάντα φροντίζουν να μας εκπλήσσουν.

Η τελευταία συνεργασία της Πάολας με το Σάκη Ρουβά, έγραψε τη δική της ιστορία και η ίδια τραβάει πλέον τους δικούς της δρόμους, συνεργαζόμενη με έναν περισσότερο λαϊκό, αλλά βέβαια με τον δικό του τρόπο καλλιτέχνη.

Έναστρον Μαζωνάκης Πάολα

Το Έναστρον, που ο Γιώργος Μαζωνάκηςέδωσε κάτι από το όνομά του μετονομάζοντάς το σε Σημείο G, έγινε ένα από τα αγαπημένα στέκια των νέων και των φοιτητών, πράγμα που όλα δείχνουν πως θα συμβεί και φέτος, γι΄αυτό οι χαμηλές τιμές και το Έναστρον φοιτητικόθα κάνει θραύση.

Μαζωνάκης Πάολα

Το Έναστρον ή αλλιώς Σημείο G μετά και την περσινή του ανακαίνιση δείχνει έτοιμο να υποδεχτεί τις απαιτήσεις της Πάολα και του Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά και του κοινού τους, το οποίο είναι συνηθισμένο σε μεγάλες παραγωγές, εντυπωσιακά φώτα και styling που κόβει την ανάσα.
Άλλωστε Πάολα Μαζωνάκης έχουν κοινό σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Ρήγο και έχουν δώσει τις δικές τους εξετάσεις στον χώρο του θεάματος, τόσο στα ζωντανά προγράμματα, όσο και στα video clip!

Έναστρον Πάολα Μαζωνάκης τιμές και Φοιτητικό

Οι τιμές για το Έναστρον δεν έχουν ανακοινωθεί όπως και η ημερομηνία της πρεμιέρας. Θα υπάρχει και φοιτητική τιμή για όλες τις νεαρές παρέες και θα τις δείτε πολύ σύντομα στο πάνω μέρος της σελίδας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων για Έναστρον Μαζωνάκης Πάολα : 210 3413550 Για όποιον θέλει λοιπόν να απολαύσει από κοντά το πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη με την Πάολα στο Έναστρον, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει στα τηλέφωνά μας και να κάνει τη δική του κράτηση σε κανονικές Έναστρον τιμές ή σε Έναστρον φοιτητικό, αφήνοντας τον εαυτό του ελεύθερο στην εμπειρία της διασκέδασης!

ΕΝΑΣΤΡΟΝ Πάολα Μαζωνάκης
Αυτό κι αν είναι μουσικό σχήμα για την χειμερινή σεζόν 2017 - 2018, Πάολα και Μαζωνάκης στο Έναστρον live στην Πειραιώς
Έναστρον Μαζωνάκης
Date published: 24/03/2018
5 / 5 stars