ΠΑΟΛΑ ΡΟΚΚΟΣ ΦΩΤΑΕΡΙΟ 2022 Τιμές και Φοιτητικό
Παολα Ροκκος Φωταεριο
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Πάολα Ρόκκος Φωταέριο

Φωταέριο : Πειραιώς 102 104, Αθήνα ΤΚ:118 54

Πάολα Ροκκος Αθήνα

Πάολα και Ρόκκος μαζί στο Φωταέριο στο Γκάζι για την χειμερινή σεζόν 2022.
Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη η Πάολα Φωκά και ο Στέλιος Ρόκκος κατηφορίζουν στην Αθήνα και το καινούριο τους σπίτι είναι το Φωταέριο live στην Πειραώς.
Αυτό το δίδυμο φαίνεται πως έχει πολύ χημεία και το βγάζει στην σκηνή με τον καλύτερο τρόπο. Λαϊκό και ροκ είναι ένας συνδυασμός που έχουν επιχειρήσει πολύ καλλιτέχνες στο παρελθόν αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν και πολύ μεγάλη επιτυχία. Στην περίπτωση του διδύμου Πάολα – Ρόκκος όμως όχι μόνο στέφθηκε με επιτυχία, αλλά σάρωσε και πρωταγωνίστησε σαν μουσικό σχήμα.

Φωταεριο Παολα Ροκκος Αθηνα
Παολα Ροκκος Φωταεριο τιμες Φοιτητικο

Πάολα και Ρόκκος στο Φωταέριο 2022

Το Φωταέριο live στην Πειραιώς είναι από τα μεγαλύτερα αρχαιότερα αλλά και πιο αναγνωρισμένο music halls της πρωτεύουσας.
Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες, μουσικοί κολοσσοί θα έλεγε κανείς, όλοι έχουν κάνει ολόκληρη σεζόν με επιτυχία στο Φωταέριο live.
Είναι ένα από τα πιο κεντρικά και εύκολα προσεγγίσιμα μαγαζιά της Αθήνας που συνδυάζουν και ποιότητα αλλά και τεράστιους χώρους!
Φέτος με ένα χρυσό μουσικό σχήμα, με Πάολα και Ρόκκο το Φωταέριο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην νυχτερινή διασκέδαση.

Η Πάολα στο Φωταέριο για το 2022

Η γνωστή σε όλους μας Πάολα με την βαθιά λαϊκή φωνή και το τεράστιο μουσικό ρεπερτόριό της, όπου και να πάει δίνει φως θα έλεγε κανείς και φέρνει μαζί της την μία επιτυχία πίσω αό την άλλη.!
Μετά από την παραμονή της στην Θεσσαλονίκη που πάντα αποθεώνεται από το κοινό, τώρα έρχεται ξανά στην Αθήνα να φωτίσει το Φωταέριο.
Δεν ήταν εύκολο, Πάολα και Ρόκκος χρειάστηκε να δουλέψουν πολύ μουσικά, για να μας δώσουν αυτό επιτυχημένο μουσικό αποτέλεσμα που σήμερα το θεωρούμε δεδομένο.
Ο καθένας διαφορετικός.. ο Στέλιος Ρόκκος με τον ροκ αντισυμβατικό του χαρακτήρα και η Πάολα μια μορφή που κάνει την πίστα να φαίνεται σαν να ήταν ο φυσικός της χώρος Άνετη, έμπειρη και ξεσηκωτική αλλά και με τις γνωστές της μουσικές μπαλάντες θα μας ταξιδέψει και θα μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτή ξέρει.

Στέλιος Ρόκκος στο Φωταέριο

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του μοναδικό στιλ.
Πολλοί μετά το ξεκίνημά του προσπάθησαν να τον μιμηθούν αλλά με πολύ μικρή επιτυχία. Βλέπεις είναι αυτός που στην ουσία δημιούργησε αυτό το είδος μουσικής ..αυτό που αν και ροκ ..ακούγεται από όλους ανεξαιρέτως.
Ίσως να είναι ο άνθρωπος που έδωσε στην ροκ μια χροιά pop και και λίγο τσιγγάνικο ύφος και έκανε τον κόσμο να την αγαπήσει αμέσως.
Ρόκκος και Πάολα λοιπόν για τον χειμώνα αυτό, κάτω από την σκέπη του Φωταέριου και τι άλλο να ζητήσει κανείς.

4.7/5 - (36 votes)
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες