ΦΩΤΑΕΡΙΟ Πλούταρχος Ασλανίδου ( Κρατήσεις - Τιμές - Φοιτητικό )
ΦΩΤΑΕΡΙΟ Πλούταρχος
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

ΦΩΤΑΕΡΙΟ Πλούταρχος Ασλανίδου

Το Γιάννη Πλούταρχο θα φιλοξενήσει όπως όλα δείχνουν το Φωταέριο στην Πειραιώς 100 το χειμώνα του 2017 2018. Το ιδιαίτερο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και την εκκεντρική αισθητική και o αγαπημένος καλλιτέχνης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ιδιαίτερη συνεργασία που σίγουρα θα κάνεις αίσθηση.
Ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί έναν από τους πλέον καταξιωμένους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με μεγάλο ρεπερτόριο και ιδιαίτερη φωνή. Ο ίδιος μάλιστα όπου κι αν εμφανίζεται δημιουργεί ουρές από κόσμο που περιμένουν να ακούσουν τις μεγάλες του επιτυχίες.

Πλουταρχος Φωατεριο
ΦΩΤΑΕΡΙΟ Πλουταρχος τιμες Φοιτητικο

Φωταέριο Πλούταρχος 2018

Το σχήμα Πλούταρχος Φωταέριο θα συμπληρώνει, όπως όλα δείχνουν, ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος προσπαθεί επίσης να δημιουργήσει ένα λαϊκό ρεπερτόριο με ποπ επιρροές.

Ο Γιάννης Πλούταρχος υπήρξε από τους καλλιτέχνες που θέλησαν να βρίσκονται μόνοι τους επί σκηνής και να επικεντρώνουν το πρόγραμμά τους στο προσωπικό τους ρεπερτόριο.

Άλλωστε τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει από την αρχή της πορείας του μέχρι σήμερα έχουν γίνει στην πλειοψηφία τους επιτυχίες και έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα.

Φωταέριο Γκάζι Πλούταρχος

Από το πρώτο του ολοκληρωμένο cd με τον τίτλο «Μόνο εσύ», ακολούθησαν δίσκοι με μεγάλες επιτυχίες, όπως «Αχ κορίτσι μου», «Υπήρχαν όρκοι», «Όλα εσύ», «Δεν είναι ο έρωτα παιδί της λογικής» και πολλά ακόμα. Το τελευταίο cd του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Θέμα χρόνου» σε τραγούδια του Φοίβου δημιούργησε αίσθηση, ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να συμμετάσχει σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο με τους Kings.

Όλη αυτή νέα περίοδος του ΓιάννηΠλούταρχου να επισφραγιστεί με την μεγάλη του επιστροφή στο κέντρο της Αθήνας και το Φωταέριο.

Η περσινή σεζόν, βρήκε το Γιάννη Πλούταρχο στο αγαπημένο του στέκι Ποσειδώνιο παρέα με την Πέγκυ Ζήνα. Φέτος ο ίδιος επιλέγει μια πιο μοναχική παρέα και παλαιώνεται από τον ανερχόμενο Ηλία Βρεττό.

Φωταέριο Πλούταρχος τιμές και Φοιτητικό

Οι φοιτητικές τιμές του Φωταερίου θα σας συναρπάσουν, όπως και οι κανονικές τιμές φιάλης.
Για να κάνετε τη δική σας κράτηση στο σχήμα Φωταέριο Πλούταρχος επικοινωνήστε στα τηλέφωνά μας και κλείστε το δικό σας τραπέζι στην καλύτερη τιμή.

Τιμές κανονικές και φοιτητικές θα αναρτηθούν στο πάνω μέρος της σελίδας και θα μπορείτε να κάνετε κράτηση τραπεζιού μένα τηλεφώνημα. Οι φοιτητικές τιμές αναμένεται να είναι χαμηλές όπως και οι κανονικές έτσι ώστε να πλημμυρίζει το Φωταέριο κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Βαθμολογήστε
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες