ΦΩΤΑΕΡΙΟ Σαμπάνης 2019 - 2020 ( Κρατήσεις - Τιμές - Φοιτητικό )
Φωταέριο Σαμπάνης

Φωταέριο Σαμπάνης 2019

Φωταέριο και Σαμπάνης μαζί

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανίζεται στο Φωταέριο live στην Πειραιώς για την σεζόν 2019 -2020. Μετά απο τέσσερις επιτυχημένες σεζόν στο Acro στην Ιερά Οδό, ο πασίγνωστος καλλιτέχνης θα ξεκινήσει τις παραστάσεις του για την καινούργια χρονιά σε έναν καινούργιο γι αυτόν χώρο. Σαμπάνης και Φωταέριο λοιπόν μαζί για το 2019 με ανανεωμένο πρόγραμμα και με διαφορετική διάθεση.

Σαμπανης Φωταεριο 2019 - 2020
Φωταεριο Σαμπανης τιμες Φοιτητικο

Σαμπάνης Φωταέριο 2019 -2020

Ο Γιώργος Σαμπάνης τα τελευταία χρόνια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τον τρόπο που ερμηνεύει κομμάτια δικά του αλλά και άλλων δημιουργών. Δίνει ακόμη και στο λαϊκό ένα χαρακτήρα pop, και προσεγγίζει την μουσική με έναν τρόπο νεανικό θα έλεγε κανείς, χωρίς να μειώνει την λαϊκή χροιά τους.

Τα αδιαχώρητο επικρατούσε για 4 χρόνια στο Acro όπου εμφανιζόταν , και δεν υπάρχει Αθηναίος που βγαίνει στο κέντρο που να μην έχει περάσει από κει για ένα ποτό.

Φωταέριο 2019 – 2019 Γιώργος Σαμπάνης

Το Φωταέριο που μας έχει συνηθίσει σε πιο λαϊκά προγράμματα, φέτος φιλοξενεί τον ερμηνευτή με το τεράστιο fan club. Είναι αλήθεια πως ο Γιώργος Σαμπάνης έχει τεράστιο κοινό και δεν παραλείπει να τους ευχαριστεί σε κάθε του εμφάνιση. Οι πολλές επιτυχίες του, που γίνονται νούμερο ένα σε μικρό χρονικό διάστημα, τον έχουν κατατάξει πολύ ψηλά και δικαιολογημένα.

Εκρηκτικός και διαφορετικός, δεν φοβάται να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Φέτος στο Φωταέριο θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να διασκεδάζει τον κόσμο και τον κάνει να περνάει αξέχαστες βραδιές.

Φωταέριο live Πειραιώς με Γιώργιο Σαμπάνη.

Όλο το μουσικό λοιπόν σχήμα μετακομίζει, αλλάζει, ανανεώνεται και ξεκινάει με όρεξη για μια καινούργια σεζόν. Το Φωταέριο λοιπόν, που πέρυσι φιλοξενούσε Πλούταρχο και Ασλανίδου, αυτή την χρονιά κάνει μια στροφή και δίνει την σκυτάλη σε έναν καλλιτέχνη φαινόμενο.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι αυτό που κλασικά αποκαλούμε one man show, αφού μπορεί μόνος του επι ώρες, να έχει το κοινό του στην πρίζα της διασκέδασης. Αυτό συμβαίνει παντού, αφού και στις συναυλίες του μπορεί και στέκεται στην σκηνή για ώρες ατελείωτες χωρίς να χάνει το κέφι του.

Σαμπάνης Φωταέριο τιμές τηλέφωνο για κρατήσεις και Φοιτητικό.

Μόλις ανακοινωθούν οι τιμές για Σαμπάνη στο Φωταέριο, θα τις δείτε στο πάνω μέρος μέρος της σελίδας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και με τις δύο τιμές Φοιτητικό και κανονικό που σίγουρα θα είναι σε λογικά επίπεδα. Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τα καινούργια σκηνικά, γιατί ως γνωστό οι εμφανίσεις του Σαμπάνη είναι υπερπαραγωγή.

Καλέστε μας στα τηλέφωνά μας για πληροφορίες και κρατήσεις και όποιο άλλη ερώτηση. Η καινούργια χρονιά μας έχει μια ωραία έκπληξη στην Πειραιώς, όπου ένα θρυλικό νυχτερινό κέντρο φιλοξενεί έναν καλλιτέχνη της καινούργιας γενιάς. Η κράτηση είναι απαραίτητη γιατί όπως καταλαβαίνετε θα επικρατεί το αδιαχώρητο κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Φωταέριο Σαμπάνης 2019
4.7 (94.07%) 27 vote[s]
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες