ΚΟΜΒΟΣ live 2017 
ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ - ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
komvos live 2017 adamantidis zazopoulos
Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο
Τιμή Φιάλης
130 / 4 άτομα
Οι προσφορές μας
Πέμπτη: 100 / 6 άτομα
Παρασκευή: 130 / 6 άτομα
Σάββατο: 130 / 6 άτομα
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στα τηλέφωνα:
210 3001255 (αστ κλήση)
6940-658458 (Vodafone)
6979-341498 (W-up)

ΚΟΜΒΟΣ Live 2017ΚΟΜΒΟΣ Αδαμαντίδης Ζαζόπουλος


Στο Κόμβος live στη Λιοσίων φέτος Αδαμαντίδης και Ζαζόπουλος θα ξεσηκώσουν και θα διασκεδάσουν τον κόσμο στις τρεις Γέφυρες. Η συνεργασία Αδαμαντίδης Ζαζόπουλος υπόσχεται πολλά και πάνω από όλα κέφι και χορό χωρίς να λείπουν βέβαια και οι πασίγνωστες μπαλάντες τους που θα κάνουν το Κόμβος live ένα hot spot της νυχτερινής Αθήνας.Αθήνας.
.
Κόμβος live και τρελό ξεφάντωμα χορό πάνω στα τραπέζια μέχρι το πρωί αφού όταν λέμε Λαϊκό αυτό ακριβώς εννοούμε ..απλό μαγαζί που σε κάνει να νιώθεις άνετα και με καλές λαϊκές φωνές.

Ο ΚΟΜΒΟΣ live στις Τρείς Γέφυρες δεν είναι το μαγαζί που θα σε κάνει να νιώσεις ξένος και να πληρώσεις πολλά μόνο και μόνο για να πεις πως πήγες κάπου. Αντίθετα μάλιστα με χαμηλές τιμές καλή εξυπηρέτηση σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι ..ή καλύτερα σαν στον δικό σου μαγαζί.

ΚΟΜΒΟΣ Αδαμαντίδης


Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει ξαναεμφανιστεί στο Κόμβος Live και φέτος υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Είναι ένα όνομα παλιό και κλασσικό με ευρύ φάσμα ρεπερτορίου και φυσικά ο Αδαμαντίδης είναι ο αγαπημένος μιας ολόκληρης γενιάς.
Όταν τα μπουζούκια μεσουρανούσαν στην νυχτερινή διασκέδαση ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα στις πίστες.

Ερμηνεύοντας όμως κομμάτια αληθινά και ποιοτικά και όχι πρόχειρα και πρόσκαιρα σουξεδάκια όπως οι άλλοι, είναι σήμερα ένας από τους καλλιτέχνες που όλοι θέλουν να απολαύσουν σαν να μην πέρασε μια μέρα.

ΚΟΜΒΟΣ live Ζαζόπουλος


Ο Αλέκος Ζαζόπουλος δίνει το παρών στον Κόμβο και δίνει το έναυσμα για ασταμάτητη διασκέδαση. Τα ζεϊμπέκικο και τα τσιφτετέλια δεν έχουν τελειωμό και συνεχίζει ασταμάτητα για ώρες. Κόμβος και Ζαζόπουλος θα γίνουν συνώνυμα πια όλοι ξέρουν πως θα το βρούνε εκεί να τους περιμένει με όρεξη και χαμόγελο.
Οι επιτυχίες του δεν έχουν τέλος και η πορεία του στο πάλκο ξεκινάει από πολύ νωρίς στις αρχές του 90. Όλοι των ξέρουν και δεν είναι περίεργο πως όσοι συχνάζουν στον Κόμβο θα τον γνωρίσουν και προσωπικά αφού είναι απλός και ζεστός.

Κόμβος Live 2017 κρατήσεις - τιμές - τηλέφωνο - προσφορέςΟι τιμές όπως έχουμε πει πιο πάνω είναι χαμηλές και μπορείτε να κάνετε κρατήσεις καλώντας μας στο τηλέφωνο στο πάνω μέρος της σελίδας παίρνοντας τις προσφορές που έχουμε για εσάς.

Καλή διασκέδαση και οικονομικά γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους.
komvos adamantidis - κομβος αδαμαντιδης
komvos zazopoulos
komvos live 2016
ΚΟΜΒΟΣ live 2016 Αδαμαντίδης
Όταν λέμε λαικό σχήμα και μπουζούκια εννοούμε κάτι σαν το Κόμβος live στις 3 γέφυρες στα Πατήσια, Θέμης Αδαμαντίδης και Αλέκος Ζαζόπουλος με ένα μουσικό σχήμα έκπληξη!
ΚΟΜΒΟΣ live 2016
Date published: 22/8/2016
5 / 5 stars
Πληροφορίες και Κρατήσεις για το  ΚΟΜΒΟΣ live στα τηλέφωνα

210 3001255 (αστ κλήση)
6940-658458 (Vodafone)
6979-341498 (W-up)
Ισχύει μόνο με κράτηση από πριν
και για περιορισμένο αριθμό φιαλών

Πίστες Αθήνας