ΚΟΜΒΟΣ live 2018
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

ΚΟΜΒΟΣ live

ΚΟΜΒΟΣ Κοντολάζος

Τέσσερις τραγουδιστές που έχουν ταυτίσει το όνομά τους με το κέφι χωρίς νταμπού και προκαταλήψεις ενώνονται για μια συνεργασία στο Κόμβο στις Τρεις γέφυρες. Ο λόγος για το Δημήτρη Κοντολάζο, το Γιώργο Δασκουλίδη, την Ελένη Καρουσάκη και τη Σαμπρίνα.

ΚΟΜΒΟΣ live Κοντολάζος

Ο Κόμβος της Λιοσίων 325 θα υποδεχτεί τα τέσσερα αυτά ονόματα και θα δημιουργήσουν μια αλλιώτικη νυχτερινή συνθήκη και διασκέδαση αλά παλαιά.
Ο Δημήτρης Κοντολάζος που έχει ξεκινήσει την καριέρα του στο τραγούδι από το 1973, έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα ερμηνεύοντας τραγούδια σημαντικών συνθετών, όπως είναι ο Τάκης Σούκας, ο Τάκης Μουσαφίρης ή ο Νίκος Καρβέλας.
Πρόκειται για έναν τραγουδιστή με μεγάλη ιστορία και εμπειρία στη διασκέδαση και δεν είναι τυχαίο που όπου εμφανιστεί συγκεντρώνει το δικό του κοινό, που ξέρει να περνάει καλά. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν για τον Δημήτρη Κοντολάζο είναι ότι υπήρξε ο πρώτο τραγουδιστής που ερμήνευσε το τραγούδι «Δε σου κάνω τον Άγιο», το οποίο πριν κάποια χρόνια, έκανε μεγάλη επιτυχία η Γωγώ Τσαμπά.

ΚΟΜΒΟΣ live Ζαζόπουλος

Το σχήμα Κόμβος Κοντολάζος, όμως δεν σταματά εκεί. Ο Γιώργος Δασκουλίδης, καλλιτέχνης που ξεχώρισε μέσα από τραγούδια του Φοίβου και πολλών ακόμα συνθετών, με συνεργασίες όπως η Άννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Γονίδης, η Άντζελα Δημητρίου, η Ρίτα Σακελλαρίου κ.α. θα βρίσκεται στο Κόμβος Live στη Λιοσίων και θα απογειώσει κι αυτός με τη σειρά του το κέφι.
Τα γυναικεία ονόματα που θα συμμετέχουν στο σχήμα του Κόμβος live Τρεις Γέφυρες είναι επίσης δύο ιέρειες των 90s’. Ελένη Καρουσάκηκαι Σαμπρίνα.
Η Ελένη Καρουσάκη με την ιδιαίτερη φωνή της έκανε πολλές επιτυχίες κατά την δεκαετία του 90 και στις αρχές του 2000, ενώ το μέταλλο της φωνής της και η ευκολία της να τραγουδάει λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια την έκαναν να ξεχωρίζει. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε λαϊκά σχήματα στο πλευρό σημαντικών ερμηνευτών όπως του Θέμη Αδαμαντίδη ή του Αλέκου Ζαζόπουλου.

Η τραγουδίστρια του αλησμόνητου Boom Boom που πρόσφατα μας ξανασυστήθηκε μέσα από το Your Face Sounds Familiar δεν έχει σταματήσει ποτέ να πλαισιώνει σχήματα με βάση το λαϊκό τραγούδι.
Ο φετινός χειμώνας τη βρίσκει στο πλευρό του Δημήτρη Κοντολάζου @ Κόμβος Live.

Κόμβος Live 2017 κρατήσεις – τιμές – τηλέφωνο – προσφορές

Οι τιμές όπως έχουμε πει πιο πάνω είναι χαμηλές και μπορείτε να κάνετε κρατήσεις καλώντας μας στοτηλέφωνο στο πάνω μέρος της σελίδας παίρνοντας τις προσφορές που έχουμε για εσάς.
Οι Κόμβος Live τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές ενώ υπάρχουν και οι προσφορές μας που θα βρείτε στο πάνω μέρος της σελίδας. Στα τηλεφωνά μας μπορείτε να κάνετε τη δική σας κράτηση για το πιο ανεβαστικό σχήμα της Αττικής στις καλύτερες προσφορές για φιάλη και τραπέζι.