ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Club στο Γκάζι - Τιμές - Τηλέφωνο
ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Γκαζι
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Club Γκάζι

Το καινούργιο ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο γκάζι είναι κάτι το διαφορετικό και δροσερό για το καλοκαίρι του 2022.
Στο Γκάζι στην Τριπτολέμου 50 (τκ:11854) το Όλα Ελληνικά ήρθε για να μείνει και αυτό το μαρτυράει το γεμάτο μπαλκόνι του κάθε βράδυ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Club Γκαζι
ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Club Γκαζι Τιμες
ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γκαζι κρατησεις

Το Όλα Ελληνικά τώρα πια στο κέντρο της Αθήνας στο Γκάζι 

Το Σάββατο ένα μικρό live με τον αγαπημένο Γιάννης Σοφίλλα για περίπου μια ώρα δίνει τη διαφορετική νότα και ξαναβάζει φωτιά στο κέφι.
Σίγουρα το OLA Ellinika δεν είναι άγνωστο σε κανέναν αφού σχεδόν σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν franchize μαγαζιά με το ίδιο όνομα.
Από φέτος και για πολύ καιρό θα δίνει τον ρυθμό από το κέντρο της Αθήνας στην κεντρικότερη περιοχή της, στο γκάζι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΟΛΑ Ελληνικά Γκάζι - Πρόγραμμα

Από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή το club είνα ι ζωντανό και δεν κάνει παραχωρήσεις στη διασκέδαση, αλλά ούτε και στην ποιότητα.
Με προσοχή στις αποστάσεις και σεβασμό στα καινούργια μέτρα, προχωράει και δε σταματάει, μέχρι να γίνει το number one spot της πόλης.
Ενώ τα υπόλοιπα clubs της Αθήνας στηρίζουν την επιτυχία τους στο κοντρόλ του κόσμου όσων αφορά την είσοδο, το ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο γκάζι το πετυχαίνει με το να διασκεδάζει τον κόσμο του.!

ΟΛΑ Ελληνικά parties

Η μουσική αμιγώς Ελληνική (20% ξένο) και τα parties που δεν έχουν σταματημό κάνουν αυτό το club με το πιο γνωστό όνομα, ένα σημείο αναφοράς αλλά και τρελής διασκέδασης.
Το όνομα ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γεννήθηκε πριν πολλά χρόνια και παραμένει αναλλοίωτο μέχρι σήμερα. Η καινούργια του θέση στο Γκάζι στο κέντρο της Αθήνας, είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει και μια θέση που θα φωλιάσει για πολύ καιρό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όλα Ελληνικά Γκάζι – Τιμές και κρατήσεις

Οι τιμές δεν είναι τσιμπημένες αλλά ίδιες με των υπολοίπων clubs της περιοχής του κέντρο. Καλέστε μας στα τηλέφωνα στο πάνω μέρος της σελίδας και κάντε την κράτηση σας εύκολα και γρήγορα.
Η κράτηση είναι απαραίτητη αλλά και εύκολη αφού με τιμή φιάλης 90€ ανά 6 άτομα δεν πονάει τον επισκέπτη που θέλει να διασκεδάσει.
Φοιτητική και κανονική τιμή είναι ένα πια αφου δεν γίνεται κάποιος διαχωρισμός του κόσμου ούτε στη θέση αλλά ούτε και στην εξυπηρέτηση.
Καλή διασκέδαση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 - (35 votes)
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες