Ωμέγα Club Πειραιώς 171 - Τηλέφωνο τιμές και φοιτητικό (Κρατήσεις)
Ωμεγα Club Athens
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Ωμέγα Club Athens – Πειραιώς

Στο ΩΜΕΓΑ Club Φέτος εμφανίζονται live ΓΙΑΝΝΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΤΗ

Ωμέγα Club Γιαννιάς

Το Omega (Ωμέγα) club στην Πειραιώς 171 είναι το πρώην Άσπρο πιάτο και σίγουρα είναι μια ευχάριστη έκπληξη στον χώρο του clubbing στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. To Ωμέγα είναι καινούργιο είναι φρέσκο και διαφορετικό. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των clubs στην πρωτεύουσα μειώνεται αισθητά και αυτό έπρεπε να αλλάξει. Το κοινό αυτό που αποζητά τέτοιου είδους νυχτερινή διασκέδαση γίνεται όλο και μεγαλύτερο.
Φέτος το Omega αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζονται live ο Γιώργος Γιαννιάς μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ωμεγα Club Athens Πειραιως
Ωμεγα Club Πειραιως
Ωμεγα Club athens τιμες

Ωμέγα Πειραιώς Παπαδόπουλος

Γιαννίας και Παπαδόπουλος μαζί για το 2021 – 2022 στο Ωμέγα club στην Πειραιώς. Φωτορυθμικά και decks, και διάθεση για χορό και όχι μόνο καθιστό, είναι κάτι που χαρακτηρίζει το καινούργιο αυτό μαγαζί. Το Ωμέγα club στην Αθήνα βρίσκεται στην Πειραιώς 171 μετά το Μουσείο Μπενάκη και λίγο μετά την Πέτρου Ράλλη (τκ: 11853) περίπου 700 μέτρα από την πλατεία στο Γκάζι.

Ωμέγα Club Γιαννιάς Παπαδόπουλος

Γιαννιάς και Παπαδόπουλος δίνουν ένα διαφορετικό και έντονο παρών στο Ωμέγα club Athens και η αλλαγή μάλλον θα είναι εύκολη, αφού το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί σημείο διασκέδασης. Λίγα είναι τα clubs που τολμάνε πια να βρίσκονται σε τόσο κεντρικά σημεία λόγο του μεγάλου κόστους.
Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα γίνονται όλο πιο μικρά και ζεστά για να απολαμβάνουν μια σχετική οικονομική σταθερότητα.
Το club Ωμέγα (Omega) τολμάει λοιπόν και βγαίνει μπροστά, για να δείξει τον δρόμο και σε άλλα αντίστοιχα μαγαζιά. Με τον τρόπο του δείχνει πως το clubbing στην Αθήνα όχι μόνο δεν έχει μειωθεί, αλλά τουναντίον ζει και βασιλεύει.

Ωμέγα club Αθήνα – Τηλέφωνο και τιμές

Στο πάνω μέρος της σελίδας αυτής θα βρείτε τηλέφωνο για κρατήσεις και τιμές αμέσως μόλις ανακοινωθούν. Το Ωμέγα club στην Πειραιώς δεν είναι ένα τεράστιο mega club και γι αυτό η κράτηση από πριν θεωρείται και απαραίτητη. Με χωρητικότητα 500 ατόμων είναι ένα καλοζυγισμένο θα έλεγε κανείς νυχτερινό κέντρο. Οι τιμές λογικές και όχι εξωπραγματικές, δίνουν στον επισκέπτη την άνεση να διασκεδάσει, και να μη νιώθει σε καμία περίπτωση ότι τον εκμεταλλεύονται.

Omega club Πειραιώς – Κρατήσεις και φοιτητικό

Όπως γίνεται συνήθως η κανονική τιμή και οι φοιτητική τιμή μετά από λίγο καιρό γίνονται ένα, κι αυτό για να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Έτσι λοιπόν και σε αυτή την περίπτωση, αν δείτε μόνο μια τιμή στο πάνω μέρος της σελίδας, θα σημαίνει πως αν κάνετε κράτηση μέσα από το ProtoTrapezi.gr θα επωφεληθείτε από την χαμηλότερη.!

4.6/5 - (32 votes)
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες