Ποσειδώνιο Πάνος Κιάμος (Τιμές - Κρατήσεις - Φοιτητικό) 2019
Πάνος Κιάμος Ποσειδώνιο
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Πάνος Κιάμος Ποσειδώνιο

Ποσειδώνιο Κιάμος 2019

Ποσειδώνιο Κιάμος είναι το καινούργιο μουσικό σχήμα της παραλιακής.
Από τα μέσα Μαρτίου ο Πάνος Κιάμος μετακομίζει στο Ποσειδώνιο. Το γνωστό και από τα παλιά αγαπημένο μαγαζί της Ποσειδώνος υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης και μαζί υπόσχονται μια συνάντηση που θα αφήσει εποχή.

Με τα σουξέ του να τραγουδιούνται από όλα τα στόματα και το πρόγραμμά του να έχει πάντα μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό, ο αγαπημένος διασκεδαστής ανοίγει τα πανιά του για Νότια και καλεί όλους τους φίλους του σε ένα λαϊκό πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Ποσειδωνιο Κιαμος 2019 Τιμες - Φοιτητικο
Ποσειδωνιο Κιαμος Τιμες και Φοιτητικο
Πανος Κιαμος Posidonio 2019

Ποσειδώνιο 2019 – Posidonio music hall 

Το Ποσειδώνιο, χώρος που τον γνωρίζουμε εδώ και είκοσι περίπου χρόνια στην παραλιακή, έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη διασκέδαση. Το μαγαζί που ανέδειξε τον Γιάννη Πλούταρχο ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθηναϊκής διασκέδασης, φιλοξένησε έκτοτε πολλούς νέους καλλιτέχνες και εκτόξευσε τη φήμη τους.

Μεταξύ αυτών ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε Νίκος Βέρτης, αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Από την πίστα του Ποσειδώνιου έχει περάσει πληθώρα καλλιτεχνών, ανάμεσά τους η Δέσποινα Βανδή, η Πέγκυ Ζήνα, ο Σταμάτης Γονίδης κ.α.

Πριν τις εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου @ Posidonio, στην πίστα του φιλοξενούνταν ο Χρήστο Χολίδης, σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα νεανικά σχήματα της σεζόν. Ο Χολίδης θα δώσει τη σκυτάλη της διασκέδασης στον Πάνο Κιάμο και η διάθεση στην Ποσειδώνος θα παραμείνει στα ύψη.

Κιάμος Ποσειδώνιο 2019

Ο Πάνος Κιάμος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης εδώ και είκοσι περίπου χρόνια.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ενώ φοιτά στην Ιατρική σχολή, ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο τραγούδι, συνεργαζόμενος με τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος κ.α.

Η καριέρα του θα εκτοξευθεί με την κυκλοφορία του δίσκου από τις live εμφανίσεις του στο Fix της Θεσσαλονίκης και έκτοτε βρίσκεται στην κορυφή της νυχτερινής διασκέδασης. Φέτος τον χειμώνα συνεργάστηκε με τον Αντύπα στο στέκι του Club 22, αλλά από τα μέσα Μαρτίου ο Πάνος Κιάμος μας περιμένει στο Ποσειδώνιο της παραλιακής.

Ποσειδώνιο Κιάμος Τιμές και Φοιτητικό

Για τις Ποσειδώνιο τιμές και το φοιτητικό μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνά μας μια και η φιάλη προσφέρετε στην καλύτερη τιμή. Η κράτηση είναι απαραίτητη και τα πρώτα τραπέζια σας περιμένουν, προκειμένου νε επιδοθείτε σε έναν λουλουδοπόλεμο άνευ προηγουμένου, με τον Πάνο Κιάμο @ Posidonio!

Οι φοιτητικές τιμές που θα ανακοινωθούν σύντομα, μάλιστα, θα κάνουν τους πάντες να περάσουν μια βόλτα για να πειστούν πως πρόκειται για μια ιστορική επάνοδο! Δεν έχεις παρά να καλέσεις στα τηλέφωνά μας, κάνοντας την κράτησή σου έγκαιρα και με τις πιο συμφέρουσες τιμές!

Περιοχή: Παραλιακή | Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, Παραλιακή

Πάνος Κιάμος Ποσειδώνιο
4.7 (93.51%) 37 vote[s]
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες