Ποσειδώνιο Μάκης Δημάκης (Τιμές - Κρατήσεις - Φοιτητικό) 2019 - 2020
Μακης Δημακης Ποσειδωνιο
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Ποσειδώνιο Μάκης Δημάκης

Μάκης Δημάκης Posidonio

Ο Μάκης Δημάκης στο Ποσειδώνιο για την σεζόν 2019 – 2020 είναι γεγονός. Ο Δημάκης μετά από τις εμφανίσεις του στον Βοτανικό για 2 χρόνια πάει τώρα ανατολικά και δίνει το παρών σε ένα από τα ισχυρότερα music hall της Αθήνας στο Posidonio. Με το δικό του μοναδικό στυλ αναμένεται να αναστατώσει τα ανατολικά προάστια και να κάνει το μαγαζί σημείο αναφοράς.

Ποσειδωνιο Μακης Δημακης 2019 - 2020
Ποσειδωνιο Μακης Δημακης  Τιμες και Φοιτητικο
Ποσειδωνιο Μακης Δημακης 2019 - 2020 Τιμες - Φοιτητικο

Posidonio live Δημάκης

Τι να πει κανείς για τον Μάκη Δημάκη αφού είναι το φαινόμενο των ημερών μας. Μοναδικός και με την δικό του τρόπο, που θυμίσει λίγο από βαρύ λαϊκό και λίγο από τσιγγάνικο δεν σταματάει ώσπου να έρθει το πρωί. Πολλά είναι τα νυχτερινά κέντρα που ζητούσαν να πάρουν μεταγραφή τον Δημάκη και μόνο το Posidonio τελικά τα κατάφερε. Είναι ξεχωριστός και σίγουρα με κάθε αναφορά στο όνομά του ένα χαμόγελο μας έρχεται στα χείλη.

Ποσειδώνιο Δημάκης 2019

Το χαμόγελο αυτό έχει να κάνει με την αίσθηση και την σιγουριά πως με την επίσκεψη στον Δημάκη στο Ποσειδώνιο θα περάσουμε καλά και θα χορέψουμε. Θα γλεντήσουμε με την καρδιά μας και λικνιστούμε απενοχοποιημένα πάνω στα τραπέζια. Θα δούμε παντού χαμογελαστά και ξέγνοιαστα πρόσωπα.
Μόνο ο Μάκης Δημάκης έχει αυτό το αντίκτυπο στο κοινό του και κανένας άλλος.

Posidonio 2019 – 2020 Δημάκης

Αν είναι αλήθεια ότι όποιος καλλιτέχνης κάνει μεγάλες επιτυχίες στην Θεσσαλονίκη αμέσως αποθεώνεται στην Αθήνα, τότε το μέλλον του Μάκη Δημάκη στην πρωτεύουσα προδιαγράφεται λαμπρό. Πριν 3 χρόνια στην Θεσσαλονίκη επικρατούσε το αδιαχώρητο για τον νεαρό αυτόν ερμηνευτή. Την επόμενη χρονιά στον Βοτανικό ήρθε και έφερε μαζί του τον αέρα και τσαχπινιά του για να μας ξυπνήσει από την στατικότητα που επικρατεί στα νυχτερινά μαγαζιά τα τελευταία χρόνια.

Ποσειδώνιο Δημάκης τιμές και φοιτητικό (Τηλέφωνο – Κρατήσεις)

Κανονικές τιμές αλλά και φοιτητικό θα ανακοινωθούν σύντομα και θα τα βρείτε στο πάνω μέρος της σελίδας αυτής. Το Posidonio είναι μεγάλο μαγαζί και ο Μάκης Δημάκης πολύ δημοφιλής. Κάντε την κράτησή σας νωρίς για να είστε σίγουροι. Το ότι θα επικρατεί το αδιαχώρητο, είναι σίγουρο και αναμενόμενο. Η φοιτητική τιμή θα είναι ανά 6 άτομα και μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσα από τα τηλέφωνά μας στο πάνω μέρος.

 

Προηγούμενα σχήματα

Ποσειδώνιο Κιάμος

Πριν τις εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου @ Posidonio, στην πίστα του φιλοξενούνταν ο Χρήστο Χολίδης, σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα νεανικά σχήματα της σεζόν. Ο Χολίδης έδωσε τη σκυτάλη της διασκέδασης στον Πάνο Κιάμο και η διάθεση στην Ποσειδώνος πήγε στα ύψη.

4.8/5 - (64 votes)
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες