ΘΕΑ Οικονομόπουλος + Σαμπάνης  2017
thea oikonomopoulos sampanis - θεα οικονομοπουλος σαμπανης
Ημερομηνία έναρξης και τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη
Ημερομηνία έναρξης και τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στα τηλέφωνα:
210 3001255 (αστ κλήση)
6940-658458 (Vodafone)
6979-341498 (W-up)

Θέα Οικονομόπουλος Σαμπάνης
Χωρίς αμφιβολία είναι δύο καλλιτέχνες αγαπημένοι και πολλά υποσχόμενοι. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης, πρόκειται να ανέβουν στην πίστα του Θέα και να κάνουν το μεγαλύτερο χαμό του καλοκαιριού. Οικονομόπουλος Σαμπάνης Θέα δημιουργούν το τρίπτυχο του Αυγούστου που κανένας δεν θα θέλει να χάσει.

Οι δύο καλλιτέχνες που εκτιμούν ο ένας τον άλλον, διάνυσαν ένα άκρως επιτυχημένο χειμώνα.
Οι εμφανίσεις του Σαμπάνη στο Acro με την Τάμτα και την Demy έκαναν όλους τους Αθηναίους να περάσουν μια βόλτα από το γνωστό μαγαζί της Πειραιώς, που βλέπει… Ακρόπολη. Οι θαυμαστές του κατέκλισαν το Instagram  από φωτογραφίες και video στην πίστα. Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και στο Θέα Live.

Θέα Οικονομόπουλος + ΣαμπάνηςΠολύ περισσότερο τη θερινή σεζόν, που η συνεργασία με το Νίκο Οικονομόπουλο είναι από τις top εκπλήξεις του καλοκαιριού και από τις πιο πολυαναμενόμενες συνεργασίες.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι αυτός που πάντα επιθυμεί να δοκιμάζει νέες συναντήσεις με παλιούς και νέους καλλιτέχνες.
Ο χειμώνας που μας πέρασε τον βρήκε στην σκηνή του Fever με τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ τον προηγούμενο χειμώνα είχε συνεργαστεί με τον Χρήστο Χολίδη στο ίδιο μαγαζί.

Όμως η έλευση του Νίκου Οικονομόπουλου στο Θέα Live της Ποσειδώνος δεν είναι και τόσο έκπληξη. Ο ίδιος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το μαγαζί, ενώ πριν δύο καλοκαίρια, η συνεργασία του εκεί με τη Λένα Παπαδοπούλου ήταν από τις πιο επιτυχημένες εκείνης της σεζόν.

Πέρυσι, ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε και πάλι στο Θέα παρέα με τη Στέλλα Καλλή, περνώντας μαζί ένα καταπληκτικό καλοκαίρι, φέτος για το 2017 υποδέχεται εδώ τον Σαμπάνη.


Θέα Οικονομόπουλος Σαμπάνης 2017Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα και τον Αύγουστο του 2017 οι δύο καλλιτέχνες κάνουν ακόμα μια έκπληξη. Θυμίζουμε ότι το Θέα Live αγαπημένο μαγαζί όσων συχνάζουν στην παραλία και αναζητούν ωραία διασκέδαση και καλές τιμές έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με πολλές συνεργασίες κατά το παρελθόν.

Οικονομόπουλος και Σαμπάνης στην Ποσειδώνος λοιπόν, στο ύψος της Γλυφάδας το ραντεβού έχει δοθεί τα τέλη του Αυγούστου και καταλαβαίνετε ότι η κράτηση στα τηλέφωνα του Θέα είναι απαραίτητη.

Εκεί μπορείτε να εξασφαλίσετε τιμή φοιτητικό ή τιμή κανονική στην φιάλη του τραπεζιού σας.
Καλή σας διασκέδαση!
thea oikonomopoulos sampanis times - θεα οικονομοπουλος σαμπανης τιμες
thea oikonomopoulos sampanis - θεα οικονομοπουλος σαμπανης
ΘΕΑ Οικονομόπουλος Σαμπάνης τιμές
Νίκο Οικονομόπουλο και Γιώργο Σαμπάνη θα δούμε φέτος στο Θέα live στην παραλιακή (Ποσειδώνος) από το τέλος του καλοκαιριού του 2017, κρίνοντας από την δημοτικότητα των δύο καλλιτεχνών μάλλον αυτό το μαγαζί θα βουλιάξει από κόσμο φέτος Αύγουστο και Σεπτέμβριο
ΘΕΑ Οικονομόπουλος Σαμπάνης
Date published: 10/04/2017
5 / 5 stars
Περιοχή: Παραλιακή | Διεύθυνση:  Λεωφ. Ποσειδώνος 3, Άλιμος, Παραλιακή  | ΘΕΑ Οικονομόπουλος Σαμπάνης

210 3001255 (αστ κλήση)
6940-658458 (Vodafone)
6979-341498 (W-up)
Πληροφορίες και Κρατήσεις για το  ΘΕΑ live στα τηλέφωνα
Πίστες Αθήνας