Λένα Ζευγαρά Tokyo Club Γκάζι - Τιμές - Κρατήσεις
Λένα Ζευγαρά Tokyo Club
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Λένα Ζευγαρά Tokyo Club Γκάζι

Tokyo Club Λένα Ζυγαρά

Η περίφημη Λένα Ζευγαρά θα εμφανίζεται live στο Tokyo club στο Γκάζι για τη χειμερινή σεζόν 2019 – 2020. Το Τόκυο θα φιλοξενεί το καινούργιο αστέρι της λαϊκής μουσικής κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλο τον χειμώνα στο γκάζι.

Το περίφημο αυτό διαφορετικό live club, έκανε αίσθηση και πέρυσι αφού φιλοξένησε τον Ηλία Βρεττό ομολογουμένως με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Λενα Ζευγαρα Tokyo Club Γκαζι
Λενα Ζευγαρα Tokyo τιμες
Λενα Ζευγαρα Tokyo φοιτητικο
Tokyo Club Athens Γκαζι

Tokyo Club Γκάζι Ζευγαρά

Για όσους δεν παρακολουθούν την εξέλιξη της Ελληνική λαϊκής μουσικής σκηνής, η Λένα Ζευγαρά είναι το καινούργιο αναδυόμενο αστέρι της μουσικού πενταγράμμου.
Με δικά της κομμάτια, εκτελεσμένα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, απλά και σταθερά ανεβαίνει τα σκαλιά της επιτυχίας αργά και σταθερά.

Φέτος τον χειμώνα του 2019-2020 θα εμφανίζεται ίσως στο μοναδικό live club που είναι φτιαγμένο γι αυτό τον σκοπό, το Tokyo theater club στο γκάζι.

Λένα Ζευγαρά στο Τόκυο

Με πολλά κομμάτια όπως το Όνειρα, το Έλα αλλά και το ανεπανάληπτο live unplugged της που έκανε αίσθηση, θα μας αναστατώνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η πορεία της Ζευγαρά μοιάζει με αυτή του Παντελίδη θα έλεγε κανείς αφού απευθύνθηκε πρώτα στο νεανικό κοινό του Youtube, που την αναγνώρισε σαν μια απλή αλλά ικανή και χαρισματική ερμηνεύτρια.

Το Tokyo έχει εμπειρία σε αυτό τον τομέα του μικτού προγράμματος Dj και live, και η Λένα Ζευγαρά είναι ότι καταλληλότερο γι αυτό το είδος διασκέδασης.

Με την εμφάνισή της και μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και όλοι βρίσκονται πάνω στα τραπέζια. Το ίδιο θα βλέπουμε αυτό τον χειμώνα και αναμένεται να επικρατεί το αδιαχώρητο.

Λένα Ζευγαρά live και Tokyo πάνε μαζί

Πραγματικά και χωρίς υπερβολή το Tokyo Theater Club στο Γκάζι θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον φέτος τον χειμώνα, με ένα live πρόγραμμα αρκετά διαφορετικό.

Η Λένα Ζευγαρά που μέχρι τώρα κάνει live εμφανίσεις παντού με επιτυχία, θα αποκτήσει μόνιμο σπίτι για ξεδιπλώσει τον μοναδικό της ταλέντο.
Είμαι σίγουρος πως μια βραδιά θα βιντεοσκοπηθεί και θα ανέβει στα social media για όλους τους φίλους και θαυμαστές της.

Λένα Ζευγαρά Tokyo τηλέφωνο τιμές και φοιτητικό

Οι τιμές μόλις ανακοινωθούν θα αναρτηθούν στο πάνω μέρος της σελίδας αυτής, και θα μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας καλώντας μας στα τηλέφωνά μας.
Όπως κάθε χρόνο το Tokyo club θα έχει και φοιτητικό για της νεαρές παρέες που είναι μια τιμή χαμηλότερη και για περισσότερα άτομα.

Ζευγαρά και Τόκυο λοιπόν θα είναι το δίδυμο της επιτυχίας, αυτό βρίσκει σύμφωνους όλους εμάς, που αναζητάμε την πραγματική λαϊκή διασκέδαση!

Λένα Ζευγαρά Tokyo Club Γκάζι
4.7 (93.47%) 49 vote[s]
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες