Βοτανικός live Δημάκης Αντύπας Ραλία Δήμας
Βοτανικός Δημάκης Αντύπας
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Βοτανικός Δημάκης Αντύπας

Δημάκης Αντύπας

Μια σύμπραξη φωτιά στη διασκέδαση έχει ανακοινωθεί για τον φετινό χειμώνα. Πόσα ονόματα μπορούν να χωρέσουν κάτω από την μαρκίζα του Βοτανικού; Δημάκης, Αντύπας, Δήμας και Ραλλία Χρηστίδου υπόσχονται ένα σχήμα από το οποίο θα περάσει όλη η Αθήνα και θα έχει πρόσημο το αυθεντικό κέφι, την αναλλοίωτη καψούρα, τις δυνατές φωνές και τα αξεπέραστα στα χρόνια σουξέ.

Βοτανικός Δημάκης 2018
Βοτανικός Αντύπας Δημάκης
Βοτανικός Δημάκης Αντύπας τιμές Φοιτητικό

Βοτανικός live Δημάκης 2018

Ο Μάκης Δημάκης, ο άνθρωπος που έκανε τον Βοτανικό στέκι για δυνατούς ξενύχτηδες θα βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο τιμόνι ενός σχήματος με Αντύπα που υπόσχεται αξέχαστες νύχτες και μεθυσμένες καλημέρες. Το όνομα που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και ήρθε στην Αθήνα για να κάνει τον χαμό της Βορείου Ελλάδος γεγονός και στην Αττική.

Βοτανικός Αντύπας Δημάκης

Η περσινή σεζόν τον βρήκε στον Βοτανικό live έχοντας στο πλευρό του τον Σταμάτη Γονίδη. Φέτος τη σκυτάλη παίρνει ο Αντύπας για να στήσει λαϊκές βραδιές που θυμίζουν πολλά από τα παλιά. Λουλουδοπόλεμος φωτιά, λαϊκά τραγούδια που έχουν αφήσει αναλλοίωτο το στίγμα τους και μοναδικές στιγμές γλεντιού περιμένουν όσους βρεθούν στον Βοτανικό τον φετινό χειμώνα.

Δημάκης Αντύπας Βοτανικός 2018

Δημάκης και Αντύπας @ Βοτανικό κάνουν την μεγάλη τους έναρξη στις 14 Σεπτεμβρίου και περιμένουν όλους τους γνώστες της νύχτας στα πόδια τους. Όπως όμως προαναφέραμε δεν θα είναι οι δυο τους. Ο Βασίλης Δήμας συνθέτης και ερμηνευτής τάχιστα ανερχόμενος έχοντας στις βαλίτσες του το τραγούδι «Ραγίζει η καρδιά μου» που ακούγεται στα ραδιόφωνα και έχει ξεχωρίσει θα συμπράξει στο σχήμα του Βοτανικού live, ενώ την γυναικεία φουρνιά της συνεργασίας εκπροσωπεί άξια η Ραλλία Χρηστίδου.

Έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story και ξεχώρισε για το μέταλλο της φωνής της και την ιδιαίτερη χροιά της. Συνεργάστηκε με πολλούς και διαφορετικούς μεταξύ τους καλλιτέχνες και φέτος έρχεται να κάνει την ανατροπή. Συμπράττει και δημιουργεί το τρίπτυχο Δημάκης Αντύπας Ραλλία για έναν ολόκληρο χειμώνα στον Βοτανικό, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριος.

Βοτανικός Αντύπας Δημάκης τιμές και Φοιτητικό

Δημάκης Αντύπας Βοτανικός Τιμές είναι θέμα γνωστό από τα παλιά και όλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ξοδεύοντας ποσά λογικά και πετώντας τα περισσότερα λουλούδια που πέταξαν ποτέ. Για τον Βοτανικό live και το πιο πολυσυλλεκτικό και αυθεντικό σχήμα του χειμώνα κάντε από τώρα την κράτησή σας γιατί όλα προμηνύουν ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία. Θα υπάρχουν και φοιτητικές τιμές που θα τις βρείτε στο πάνω μέρος της σελίδας αυτής.

Βοτανικός Δημάκης Αντύπας
4.6 (92%) 10 vote[s]
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες