Βοτανικός Σφακιανάκης Γονίδης
Βοτανικος Σφακιανακης Γονιδης

Βοτανικός Σφακιανάκης Γονίδης

Βοτανικός Σφακιανάκης Γονίδης 2019

Σφακιανάκης και Γονίδης στον Βοτανικό για την φετινή σεζόν σε ένα χειμώνα γεμάτο εκπλήξεις. Η περίοδος 2019 – 2020 έχει φέρει μεγάλες εκπλήξεις αλλά και πολύ καλές συνεργασίες και αυτή του Σφακιανάκη με Γονίδη είναι από τις πιο πετυχημένες.
Ο Βοτανικός live στο κέντρο της Αθήνας στο Γκάζι φιλοξενεί φέτος δύο από τα πιο μεγάλα αστέρια της Ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Βοτανικος Σφακιανακης Γονιδης τιμες
Βοτανικος Γονιδης Σφακιανακης
Βοτανικος Σφακιανακης Γονιδης τιμες Φοιτητικο

Βοτανικός Σφακιανάκης

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει πάρα πολλά χρόνια να εμφανιστεί στον Βοτανικό και σίγουρα φέτος θα είναι μια από τις τυχερές χρονιές. Ένας καλλιτέχνης που σίγουρα σαν τον ομόλογό του δεν χρειάζεται συστάσεις αφού ο ίδιος αποτελεί και τον ορισμός του λαϊκού τραγουδιού. Πάμπολλες επιτυχίες και αμέτρητα σουξέ είναι αυτά που θα ακούσουμε φέτος στον Βοτανικό από το φαινόμενο Νότης Σφακιανάκης.

Βοτανικός Σφακιανάκης Γονίδης 2019 – 2020

Ο Σταμάτης Γονίδης με την διαφορετικότητα που τον διακρίνει και με το δικό του προσωπικό στυλ, θα κάνει ένα δίδυμο φωτιά με τον Νότη. Τα σουξέ του είναι χιλιοτραγουδισμένα και ο τρόπος που τα μεταφέρει στη σκηνή μοναδικός. Σίγουρα Σφακιανάκης Γονίδης είναι μια συνεργασία που όλοι περιμέναμε και μας φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη.

Σφακιανάκης Γονίδης μαζί μόνο στον Βοτανικό.

Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες που μαζί έχουν fan club μεγαλύτερο από όλων των άλλων μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα χωρίς προηγούμενο. Σίγουρα θα επικρατεί το αδιαχώρητο και σίγουρα όλη η Αθήνα θα περάσει έστω και μια φορά από τον Βοτανικό.
Οι παραστάσεις θα είναι μόνο Παρασκευή και Σάββατο οπότε όπως καταλαβαίνετε η κράτηση είναι απαραίτητη.

Βοτανικός Σφακιανάκης Γονίδης Τιμές και Φοιτητικό

Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη και μόλις γίνει αυτό θα τις βρείτε στο πάνω μέρος της σελίδας. Κανονικές και Φοιτητικές τιμές για τις νεαρές παρέες που θέλουν να απολαύσουν το πρόγραμμα στον Βοτανικό με Σφακιανάκη Γονίδη θα είναι σε λογικά πλαίσια, λόγο της κρίσης που ζούμε στις μέρες μας.
Κάντε υπομονή, ο χειμώνας έρχεται και θα μας φέρει ξανά σε ζεστά μαγαζιά με πολύ κέφι και χορό ως το πρωί.

Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες