Βοτανικός  plus     |  ΤΟΝΙΣ  ΣΦΗΝΟΣ      ( ΑΘήνα - Κέντρο )
votanikos plus tonis sfinos
Φοιτητικό
Ημερομηνία έναρξης και τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη
Ημερομηνία έναρξης και τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη

Βοτανικός plus ΤΟΝΙΣ ΣΦΗΝΟΣ
Ανατρεπτικός, διασκεδαστικός, με πολλούς φαν πιστούς και πανταχού παρόντες, ο Tonis Sfinos είναι στο Βοτανικός Plus. Ο πιο μυστηριώδης και funky καλλιτέχνης των τελευταίων ετών, έρχεται με φόρα στην Αθήνα και αυτή θα είναι η πρώτη του φορά σε μεγάλο μαγαζί της Αθήνας.

Βοτανικός plus 2017


Το Βοτανικός Plus υποδέχεται τον Toni Sfino και με ξέφρενους ρυθμούς από δεκαετίες 60s, 70s και 80s θα μας θυμίσει τα μεγάλα γλέντια στα οποία έχουμε εθιστεί!

Το Βοτανικός Plus ανακαινισμένο και έτοιμο να υποδεχτεί τη νέα του πρόκληση.
Τον περασμένο χειμώνα στην σκηνή του Βοτανικός Plus είχε ανέβει η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία με το προσωπικό της στυλ είχε ξεσηκώσει τους θαμώνες και φέτος ο Τόνις Σφήνος παίρνει την σκυτάλη.

Τονις ΣΦΗΝΟΣ 2017


Ο Tonis Sfinos, όσο κι αν έχει προσπαθήσει να αποκρύψει το πραγματικό του πρόσωπο κάτω από την εκκεντρική περσόνα του, αποκαλύφθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στον γάμο του, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερες συζητήσεις για την πραγματική του εμφάνιση. Αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει τους fans του από τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Τα περισσότερα μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας ψάχνουν διαρκώς νέους τρόπους να κεντρίσουν το κοινό.

Τα μεγάλα ονόματα συνεργάζονται όλο και πιο εύκολα και αυτός που θα έχει την πιο ανατρεπτική ιδέα φαίνεται πως θα είναι ο νικητής.

Ο Τόνις Σφήνος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο καλλιτέχνης που θα κάνει το Βοτανικός Plus να αλλάξει ατμόσφαιρα και να βάλει τα γιορτινά του, ήδη από τον Οκτώβριο που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του.

Βοτανικός plus Τόνις Σφήνος τιμές και φοιτητικόΜε νέες προσαρμοσμένες τιμές, πολλά Βοτανικός Plus φοιτητικά και ενέργεια ηλεκτρισμένη, ο Tonis Sfinos είναι αποφασισμένος να βάλει φωτιά στον χειμώνα με «Τρελοκόριτσα» και «Κοινούς θνητούς».

Ο Tonis θα φορέσει τα μαύρα του γυαλιά, την καλοχτενισμένη του περούκα, τα αστραφτερά του ρούχα και θα κάνει τη σκηνή του Βοτανικός Plus να θυμίζει Ρίο Ντετζανέιρο.

Μαζί του, πάντα χαβανέζοι μουσικοί και ξεσηκωτικές χορεύτριες πλαισιώνουν τον Τόνη Σφήνο και την πίστα του Βοτανικός Plus, στο πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας.
votanikos plus tonis sfinos times

Βοτανικός Plus ΣΦΗΝΟΣ
Ο Τονις ΣΦΗΝΟΣ όπως φαίνεται στο Βοτανικός plus θα κάνει χαμό για τον χειμώνα του 2017 στην Αθήνα
Βοτανικός Plus ΣΦΗΝΟΣ
Date published: 10/7/2017
5 / 5 stars
Πίστες Αθήνας