ΑΚΑΝΘΟΥΣ  Άλιμος  | Akanthus Summer 2017
ακανθους αλιμος akanthus alimos
Τιμή φιάλης για κράτηση τραπεζιού
95 / 6 άτομα

Φιάλη special
105 / 6 άτομα
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στα τηλέφωνα:
210 3001255 (αστ κλήση)
6940-658458 (Vodafone)
6979-341498 (W-up)

Ακάνθους Άλιμος
Τις περισσότερες φορές δεν αρκεί μόνο η εποχή για να σου φτιάξει τη διάθεση, χρειάζεται και η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Το Ακάνθους στον Άλιμο, αποτελεί τον μοναδικό εκείνο προορισμό που μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και όλες τις διαθέσεις.

Το Akanthus Summer λοιπόν, ακριβώς δίπλα από τη μαγευτική θάλασσα του Αλίμου, δείχνει να έχει βρει το know how της απόλαυσης. Αν τύχει να είσαι ένας από τους θαμώνες του, θα μπορέσεις να απολαύσεις τις υπηρεσίες του, είτε πρωί, είτε βράδυ.
Από τη μία οι καφέδες του και τα δροσιστικά ροφήματα και από την άλλη τα γευστικά και καλομαγειρεμένα πιάτα του, ταξιδεύουν τον ουρανίσκο σας στον πιο δροσιστικό γευστικό ωκεανό.

Ακάνθους Άλιμος summer


Εξειδικευμένοι chef, έμπειροι baristas και γνώστες bar tenders σε καλούν να αφεθείς στα χέρια τους και να χαθείς στις δροσιστικές τους δημιουργίες.

Περνώντας η ώρα το Akanthus Alimos summer μεταμορφώνεται στον ιδανικό multi choise χώρο διασκέδασης και η Ακτή του Ήλιου παραδίνεται στους ήχους του και ντύνεται στα πιο γιορτινά και δροσερά χρώματα του καλοκαιριού.

Είτε με DJs που γνωρίζουν καλά πώς να ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη, είτε με τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης ένα είναι σίγουρο. Ότι θα περάσεις καλά.

Υπό τον ήχο των πιο ζωηρών μουσικών και των πιο ξεσηκωτικών διαθέσεων, το φεγγάρι και ο ήλιος παίρνουν άλλη διάσταση, πιο ονειρική.

Γι΄ αυτό ας έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε ναυτικά μίλια για να απολαύσουμε το καλοκαίρι όπως μας αξίζει. Η αθηναϊκή παραλία φέρνει τη Μύκονο στην πόρτα σας.

Ακάνθους Άλιμος 2017 τιμές τηλέφωνο


Οι τιμές του Ακάνθους στον Άλιμο, συγκρατούνται πάντα χαμηλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει έκπτωση και στις υπηρεσίες του. Άλλωστε το συγκεκριμένο club έχει αποδείξει ότι αγαπά τους νέους και ειδικά τους φοιτητές.

Οι φοιτητικές τιμές του, είναι ιδανικές για να προσελκύσουν στον χώρο του και τον χορό του, όλους εκείνους που ξέρουν να διασκεδάζουν. Μια βόλτα θα σε πείσει.

Σημειωτέον, μην ξεγελαστείς και δεν κάνεις κράτηση από νωρίς. Το Akanthus summer Club έρχεται με sold out διαθέσεις και δεν συγχωρεί τους τύπους της τελευταίας στιγμής.
ακανθους αλιμος akanthus summer alimos
ακανθους αλιμος τιμες times akanthus alimos
ακανθους αλιμος akanthus alimos summer

ΑΚΑΝΘΟΥΣ Άλιμος Akanthus summer
Το Akanthus summer club όπως και πέρθσι έτσι και φέτος για το καλοκαίρι του 2017 στον Άλιμο θα κάνει χαμό, κράτηση από νωρίς
ΑΚΑΝΘΟΥΣ Άλιμος
Date published: 27/4/2017
5 / 5 stars
Πληροφορίες και Κρατήσεις για το  ΑΚΑΝΘΟΥΣ Αλιμος στα τηλέφωνα
210 3001255 (αστ κλήση)
6940-658458 (Vodafone)
6979-341498 (W-up)

Clubs Αθήνας