Β Ψυχιατρική Γκάζι - Β Nightclub
Β Ψυχιατρικη γκαζι
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Β Ψυχιατρική Γκάζι

Β nightclub – Β Ψυχιατρική γκάζι

Το Β nightclub στο γκάζι το μαγαζί που απευθύνεται στους πιο παθιασμένους clubbers του ελληνικού στοιχείου ανοίγει και φέτος τις πύλες του και σας περιμένει. Η Β’ Ψυχιατρική, το club που όρισε τον όρο ελληνάδικο στην Αθηναϊκή διασκέδαση έρχεται τον χειμώνα 2018 – 2019 και βάζει φωτιά στις πιο άγριες διαθέσει όπως μόνο εκείνη γνωρίζει.

Β Ψυχιατρικη γκαζι - Β Nightclub
Β Nightclub - Β Ψυχιατρικη γκαζι
Β Ψυχιατρικη club γκαζι

Β Club Γκάζι

Ξεκίνησε ως Β’ Παθολογική και έχτισε το δικό της όνομα και την δική της προσωπική ιστορία κάπου στην Πειραιώς. Έγινε το στέκι όλων όσοι ήθελαν να ακούσουν και να διασκεδάσουν με ελληνική μουσική όποια ώρα της νύχτας. Έχτισε τη μοναδική φήμη του αφτεράδικου και ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα και… ο μύθος συνεχίζεται. Αυτή η νέα πτέρυγα της Β’ Ψυχιατρικής στο Γκάζι, στην καρδιά του night life τα έχει όλα. Την ιστορία της προκατόχου της και πολλές νέες ιδέες που εμπλουτίζουν μέχρι εκεί που δεν φαντάζεστε το κομμάτι της διασκέδασης.

B Ψυχιατρική Γκάζι

Τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα, καψούρα, λιώσιμο στο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σημαίνουν Β’ Ψυχιατρική Club. Η Περσεφόνης 39, δίπλα από την πλατεία του Γκαζιού φιλοξενεί πλέον τον απόλυτο τόπο διασκέδασης, χορού και πονεμένης έκστασης μέχρι το πρωί. Η Β’ εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να διατηρεί την αίγλη της και αφήνεται στα χέρια των καλύτερων DJs ελληνικής μουσικής προκειμένου να χαλιναγωγήσουν τα πάθη των θαμώνων της.

Β Ψυχιατρική Γκάζι τηλέφωνο τιμές κρατήσεις και φοιτητικό

Και για την σεζόν 2018 2019 η Β Ψυχιατρική έχει θέσει όρους τις καλές της τιμές στο κομμάτι της διασκέδασης και προσφέρει την διασημότερη ελληνική μουσική και το πλέον ηλεκτρισμένο περιβάλλον με τιμή φιάλης 80€ ανά 6 άτομα. Για όσους ξέρουν καλά η επίσκεψη στην Β’ Ψυχιατρική δεν είναι απλώς μία έξοδος, είναι μια εμπειρία νυχτερινής απόδρασης στα πιο αυθεντικά λημέρια μουσικής και χορού.

Εκεί όπου συχνάζει ο καλύτερος κόσμος της Αθήνας και όχι μόνο, εκεί όπου το όνομα της είναι ταυτισμένο με την αυθεντικότητα και το πάθος, εκεί όπου αρχίζουν και τελειώνουν τα πιο έμπειρα βράδια και οι πιο δυνατές εμπειρίες. Η B’ Ψυχιατρική δεν είναι έξοδος, είναι εμπειρία.

4.1/5 - (28 votes)
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες