ΑΚΑΝΘΟΥΣ Γκάζι - Akanthus Gazoo (Πειραιώς 100)
ΑΚΑΝΘΟΥΣ Γκάζι
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

ΑΚΑΝΘΟΥΣ Γκάζι

Το ΑΚΑΝΘΟΥΣ στο Γκάζι για τρίτη χρονιά αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για νυχτερινή έξοδο στην Αθήνα. Στην Πειραιώς 100 απέναντι από την Τεχνόπολις δεσπόζει το Akanthus Gazoo το club που κάνει την διαφορά. Φέτος όπως και πέρυσι με πολλά parties το Ακάνθους ξεκίνησε δυναμικά και όπως ήταν φυσικό είναι κάθε βράδυ γεμάτο με κόσμο.

ΑΚΑΝΘΟΥΣ Γκάζι τιμες
ΑΚΑΝΘΟΥΣ Club Γκάζι

Akanthus club Γκάζι

Το καλοκαίρι στο Άλιμο και τον χειμώνα στοΓκάζι το Akanthus club έχει πιάσει δύο από τις πιο καίριες τοποθεσίες και έχει γίνει must για τους θαμώνες του clubbing.
Παίζοντας και Ελληνική αλλά και ξένη μουσική τις περισσότερες βραδιές καλύπτει όλα τα ακούσματα και γι αυτό το προτιμούν και οι μεγάλες παρέες για διασκέδαση.
Ανανεωμένο και ανακαινισμένο το τoΑκάνθους club στο Γκάζι συνεχίζει να χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές και σαν μικρότερο μαγαζί δεν έχει αναμονή με τις ώρες στην είσοδο.

Ακάνθους Γκάζι τιμές

Για την σεζόν 2018 και με ριζική ανακαίνιση στον ίδιο χώρο στην Πειραιώς, με πολύ εύκολη πρόσβαση αφού είναι τόσο κοντά στα μέσα μεταφοράς, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα το βρεις ποτέ άδειο.
Αποτελώντας πολύ δυνατό brand name στην νυχτερινή Αθήνα το Ακάνθους γκάζι αποτελεί έναν προορισμό εγγυημένης διασκέδασης.
Οι τιμές για κράτηση τραπεζιού ξεκινούν από τα 90ε/6 άτομα και η κράτηση είναι όπως καταλαβαίνουμε απαραίτητη αφού δεν θα έχεις μέρος να σταθείς.
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στα τηλέφωνα στο πάνω μέρος τις σελίδας και καλή σας διασκέδαση.