Αθηνων Αρένα Ρέμος Βανδή 2018 - 2019 - Τιμές τηλέφωνο και φοιτητικό
Αθηνων Αρενα Ρεμος Βανδη
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Αθηνών Αρένα Ρέμος Βανδή

Ρέμος Βανδή 2018 Αθηνών Αρένα

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή συναντιούνται ξανά στην ίδια πίστα μετά από εικοσιδύο χρόνια και δημιουργούν το σχήμα Ρέμος Βανδή Αθηνών Αρένα. Αυτό κι αν είναι μία είδηση που θα ταράξει τα νερά. Ο καλύτερος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής και μία μοναδική περίπτωση γυναίκας ερμηνεύτριας στα χρόνια συναντιούνται ύστερα από καιρό και δίνουν μια μοναδική υπόσχεση να κρατήσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Ρεμος Βανδη τιμες φοιτητικο
Αθηνων Αρενα Ρεμος
Αθηνων Αρενα Βανδη

Ρέμος Βανδή – Αθηνών Αρένα

Πώς θα σας φαινόταν αν στο ίδιο πρόγραμμα ακούγατε και το «Τι ήμουνα για σένανε» και το «Στα δωσα όλα» και το «Θα πρεπε» και το «Κοριτσάκι σου». Ρέμος και Βανδή είναι αποφασισμένοι και ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της νυχτερινής Αθήνας και βρήκαν τον καταλληλότερο χώρο για να τους φιλοξενήσει. Το Μέγαρο της Πειραιώς ή αλλιώς Αθηνών Αρένα, με την βιομηχανική αισθητική και το λαμπερό διάκοσμο που τραβάει πάντα τα βλέμματα ανοίγει τις πύλες του ξανά ως νυχτερινό κέντρο και υποδέχεται δύο από τα πιο σημαντικά ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Αθηνών Αρένα Ρέμος

Το Αθηνών Αρένα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα για να φιλοξενήσει μεγάλες θεατρικές παραγωγές και musicals ως Πάνθεον, επιστρέφει στην λειτουργία για την οποία φτιάχτηκε, που δεν είναι άλλη από το να υπηρετεί τη νυχτερινή διασκέδαση. Στα χρόνια που λειτουργεί ένα φιλοξενήσει θρύλους τους τραγουδιού. Το εγκαινίασε η Άννα Βίσση και εκ τοτε όλο το ελληνικό τραγούδι έχει περάσει από την πίστα του. Στη νεότερη εποχή του ο Αντώνης Ρέμος ήταν αυτός που κατά κύριο λόγο τραγουδούσε στο Αθηνών Αρένα πάντα με καλεσμένους ή άλλους καλλιτέχνες στο πλευρό του.

Αθηνών Αρένα Βανδή

Μετά την περσινή του συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα, ο Αντώνης Ρέμος επιμένει Αθηνών Αρένα έχοντας στο πλευρό του τη Δέσποινα Βανδή. Ρέμος Βανδή ενώνουν τις φωνές και τις ενέργειές του με μόνο γνώμονα την σίγουρη επιτυχία.

Αθηνών Αρένα Ρέμος Βανδή – Τιμές και Φοιτητικό

Οι τιμές του Αθηνών Αρένα για τον χειμώνα 2018 – 2019 δεν θα διαφέρουν από το αναμενόμενο, ενώ θα υπάρχουν πάντα προσφορές και Αθηνών Αρένα φοιτητικό. Άλλωστε από το σχήμα της χρόνιας Ρέμος Βανδή @ Αθηνών Αρένα είναι σίγουρο πως θα παρελάσει όλη η Αθήνα.

4/5 - (22 votes)
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες