ΕΝΑΣΤΡΟΝ Σαμπάνης και Σνικ (Κρατήσεις - Τιμές - Φοιτητικό)
Εναστρον Σαμπανης Γαρμπη
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

ΕΝΑΣΤΡΟΝ Σαμπάνης Σνικ

Έναστρον και Σαμπάνης και Σνικ

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανίζεται στο Έναστρον live στην Πειραιώς για την σεζόν 2021 -2022. Μετά απο τέσσερις επιτυχημένες σεζόν στο Acro στην Ιερά Οδό και μια στον ίδιο χώρο, ο πασίγνωστος καλλιτέχνης θα ξεκινήσει τις παραστάσεις του για την καινούργια χρονιά με έναν διοφορετικό καλλιτέχνη τον Σνικ . Σαμπάνης και Έναστρον λοιπόν μαζί για το 2021-2022 με ανανεωμένο πρόγραμμα και με διαφορετική διάθεση. 

Εναστρον Σαμπανης Σνικ
Εναστρον Σαμπανης Σνικ τιμες φοιτητικο
Εναστρον Σαμπανης τιμες φοιτητικο

Σαμπάνης Έναστρον 2021 -2022

Ο Γιώργος Σαμπάνης τα τελευταία χρόνια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τον τρόπο που ερμηνεύει κομμάτια δικά του αλλά και άλλων δημιουργών. Δίνει ακόμη και στο λαϊκό ένα χαρακτήρα pop, και προσεγγίζει την μουσική με έναν τρόπο νεανικό θα έλεγε κανείς, χωρίς να μειώνει την λαϊκή χροιά τους.

Τα αδιαχώρητο επικρατούσε για 4 χρόνια στο Acro όπου εμφανιζόταν , και δεν υπάρχει Αθηναίος που βγαίνει στο κέντρο που να μην έχει περάσει από κει για ένα ποτό.

Έναστρον 2021 – 2022 Σαμπάνης Σνικ

Το Έναστρον που μας έχει συνηθίσει σε πιο λαϊκά προγράμματα, φέτος φιλοξενεί τον ερμηνευτή με το τεράστιο fan club. Είναι αλήθεια πως ο Γιώργος Σαμπάνης έχει τεράστιο κοινό και δεν παραλείπει να τους ευχαριστεί σε κάθε του εμφάνιση. Οι πολλές επιτυχίες του, που γίνονται νούμερο ένα σε μικρό χρονικό διάστημα, τον έχουν κατατάξει πολύ ψηλά και δικαιολογημένα.

Εκρηκτικός και διαφορετικός, δεν φοβάται να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Φέτος στο Έναστρον Γιώργος Σμπάνης και Σνικ θα κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, να διασκεδάζουν τον κόσμο και τον κάνει να περνάει αξέχαστες βραδιές.

Έναστρον Σαμπάνης Σνικ

O Σνικ είναι ένας αμφιλεγόμενος και εκκεντρικός τράπερ που πολλές φορές έχει απασχολήσει τα μέσα με την ταραχώδη ζωή του.
Ένας από του λίγους τράπερ του χώρου με διάρκεια και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Φέτος Σαμπάνης και Σνικ στο Έναστρον για την σεζόν 2021-2022 στο κέντρο της Αθήνας στην Πειραιώς κάνουν ένα δύδιμο διαφορετικό αλλά και ταιριαστό συνάμα.

Είναι από τις λίγες φορές που ο Σνικ μένει σε έναν μόνο χώρο για όλο τον χειμώνα και δεν κάνει παρουσίες σε συναυλιακό στιλ. Αυτό το μουσικό πρόγραμμα είναι σίγουρα ξεχωριστό αλλά και πρωτότυπο μπορεί να πει κανείς.
Μετά από αυτή την συνεργασία ίσως ανοίξει ο δρόμος και για άλλες αφού οι τράπερς είναι δημοφιλής αλλά ποτέ δεν έμειναν στον ίδιο χώρο για πολύ καιρό.

Έναστρον live Πειραιώς με Γιώργιο Σαμπάνη.

Όλο το μουσικό λοιπόν σχήμα μετακομίζει, αλλάζει, ανανεώνεται και ξεκινάει με όρεξη για μια καινούργια σεζόν. Το Έναστρον λοιπόν, που πρόπέρσι φιλοξενούσε τον Γώργο Μαζωνάκη, αυτή την χρονιά κάνει μια στροφή και δίνει την σκυτάλη σε έναν καλλιτέχνη φαινόμενο. Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι αυτό που κλασικά αποκαλούμε one man show, αφού μπορεί μόνος του επι ώρες, να έχει το κοινό του στην πρίζα της διασκέδασης. Αυτό συμβαίνει παντού, αφού και στις συναυλίες του μπορεί και στέκεται στην σκηνή για ώρες ατελείωτες χωρίς να χάνει το κέφι του.

Σαμπάνης Έναστρον τιμές τηλέφωνο για κρατήσεις και Φοιτητικό.

Οι τιμές για Σαμπάνη και στο Έναστρον είναι 160€/4 άτομα και το φοιτητικό θα είναι στα 140€/6 άτομα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και με τις δύο τιμές Φοιτητικό και κανονικό που σίγουρα θα βολέψει όλους. Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τα καινούργια σκηνικά, γιατί ως γνωστό οι εμφανίσεις του Σαμπάνη είναι υπερπαραγωγή.

Καλέστε μας στα τηλέφωνά μας για πληροφορίες και κρατήσεις και όποιο άλλη ερώτηση. Η καινούργια χρονιά μας έχει μια ωραία έκπληξη στην Πειραιώς, όπου ένα θρυλικό νυχτερινό κέντρο φιλοξενεί καλλιτέχνες της καινούργιας γενιάς. Η κράτηση είναι απαραίτητη γιατί όπως καταλαβαίνετε θα επικρατεί το αδιαχώρητο κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

4.6/5 - (103 votes)
Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες