ΕΝΑΣΤΡΟΝ Σαμπάνης Γαρμπή Demy (Κρατήσεις - Τιμές - Φοιτητικό)
Εναστρον Σαμπανης Γαρμπη
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

ΕΝΑΣΤΡΟΝ Σαμπάνης Γαρμπή

Έναστρον και Σαμπάνης μαζί με Γαρμπή

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανίζεται στο Έναστρον live στην Πειραιώς για την σεζόν 2019 -2020. Μετά απο τέσσερις επιτυχημένες σεζόν στο Acro στην Ιερά Οδό, ο πασίγνωστος καλλιτέχνης θα ξεκινήσει τις παραστάσεις του για την καινούργια χρονιά σε έναν καινούργιο γι αυτόν χώρο. Σαμπάνης και Έναστρον λοιπόν μαζί για το 2019 με ανανεωμένο πρόγραμμα και με διαφορετική διάθεση. Το σχήμα συμπληρώνει η πασίγνωστη Καίτη Γαρμή η οποία παρέα με την Demy δίνουν μια διαφορετική χροιά στο πρόγραμμα.

Εναστρον Σαμπανης 2019 - 2020
Εναστρον Σαμπανης τιμες φοιτητικο
Εναστρον Σαμπανης Γαρμπη τιμες

Σαμπάνης Έναστρον 2019 -2020

Ο Γιώργος Σαμπάνης τα τελευταία χρόνια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τον τρόπο που ερμηνεύει κομμάτια δικά του αλλά και άλλων δημιουργών. Δίνει ακόμη και στο λαϊκό ένα χαρακτήρα pop, και προσεγγίζει την μουσική με έναν τρόπο νεανικό θα έλεγε κανείς, χωρίς να μειώνει την λαϊκή χροιά τους.

Τα αδιαχώρητο επικρατούσε για 4 χρόνια στο Acro όπου εμφανιζόταν , και δεν υπάρχει Αθηναίος που βγαίνει στο κέντρο που να μην έχει περάσει από κει για ένα ποτό.

Έναστρον 2019 – 2019 Σαμπάνης Γαρμπή

Το Έναστρον που μας έχει συνηθίσει σε πιο λαϊκά προγράμματα, φέτος φιλοξενεί τον ερμηνευτή με το τεράστιο fan club. Είναι αλήθεια πως ο Γιώργος Σαμπάνης έχει τεράστιο κοινό και δεν παραλείπει να τους ευχαριστεί σε κάθε του εμφάνιση. Οι πολλές επιτυχίες του, που γίνονται νούμερο ένα σε μικρό χρονικό διάστημα, τον έχουν κατατάξει πολύ ψηλά και δικαιολογημένα.

Εκρηκτικός και διαφορετικός, δεν φοβάται να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Φέτος στο Έναστρον θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να διασκεδάζει τον κόσμο και τον κάνει να περνάει αξέχαστες βραδιές.

Η Καίτη Γαρμπή με το τεράστιο ρεπερτόριό της, θα μας θυμίσει επιτυχίες μιας διαφορετικής εποχής των νυχτερινών κέντρων, και τις λάμψης που είχαν την περασμένη καλή δεκαετία.

Έναστρον live Πειραιώς με Γιώργιο Σαμπάνη.

Όλο το μουσικό λοιπόν σχήμα μετακομίζει, αλλάζει, ανανεώνεται και ξεκινάει με όρεξη για μια καινούργια σεζόν. Το Έναστρον λοιπόν, που πέρυσι φιλοξενούσε τον Γώργο Μαζωνάκη, αυτή την χρονιά κάνει μια στροφή και δίνει την σκυτάλη σε έναν καλλιτέχνη φαινόμενο. Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι αυτό που κλασικά αποκαλούμε one man show, αφού μπορεί μόνος του επι ώρες, να έχει το κοινό του στην πρίζα της διασκέδασης. Αυτό συμβαίνει παντού, αφού και στις συναυλίες του μπορεί και στέκεται στην σκηνή για ώρες ατελείωτες χωρίς να χάνει το κέφι του.

Σαμπάνης Έναστρον τιμές τηλέφωνο για κρατήσεις και Φοιτητικό.

Μόλις ανακοινωθούν οι τιμές για Σαμπάνη στο Έναστρον, θα τις δείτε στο πάνω μέρος μέρος της σελίδας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και με τις δύο τιμές Φοιτητικό και κανονικό που σίγουρα θα είναι σε λογικά επίπεδα. Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τα καινούργια σκηνικά, γιατί ως γνωστό οι εμφανίσεις του Σαμπάνη είναι υπερπαραγωγή.

Καλέστε μας στα τηλέφωνά μας για πληροφορίες και κρατήσεις και όποιο άλλη ερώτηση. Η καινούργια χρονιά μας έχει μια ωραία έκπληξη στην Πειραιώς, όπου ένα θρυλικό νυχτερινό κέντρο φιλοξενεί έναν καλλιτέχνη της καινούργιας γενιάς. Η κράτηση είναι απαραίτητη γιατί όπως καταλαβαίνετε θα επικρατεί το αδιαχώρητο κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες