ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ  |  ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
kentro athinon oikonomopoulos - κεντρο αθηνων οικονομοπουλος
Τιμή Φιάλης
Παρασκευή - Σάββατο
170 / 4 άτομα
Φοιτητικό
Παρασκευή
140 / 6 άτομα
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στα τηλέφωνα:
210 3001255 (αστ κλήση)
6940-658458 (Vodafone)
6979-341498 (W-up)

Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος
Κέντρο Αθηνών και Νίκος Οικονομόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να εκτοξεύσουν τη διασκέδαση στα ύψη το χειμώνα του 2017. Ο αγαπημένος ερμηνευτής με τις πολλές επιτυχίες και τη μοναδική λαϊκή φωνή, ξεκινάει νέα περίοδο στη νυχτερινή του καριέρα και συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Κέντρο Αθηνών. Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι ΟΝΙΡΑΜΑ που τον τελευταίο καιρό μας έχουν συνηθίσει σε πολύ δυνατές συνεργασίες και ιδιαίτερες εμφανίσεις στην πίστα.

Νίκος Οιονομόπουλος 2017


Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τις λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που συμμετείχαν σε μουσικά talent show και προχώρησαν τη δική τους καριέρα με θαυμαστά αποτελέσματα.

Οι συνεργασίες του Οικονομόπουλου με τον Σταμάτη Γονίδη, το Βασίλη Καρρά, το Νίκο Μακρόπουλο, τη Δέσποινα Βανδή και το Στέλιο Ρόκκο έχουν γράψει ιστορία.
Η καινούρια σελίδα, θέλει τον Οικονομόπουλο στο Κέντρο Αθηνών με τους θαυμαστές του να αυξάνονται συνεχώς και τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχία σε χρόνο μηδέν.

Κέντρο Αθηνών Νίκος Οικονομόπουλος 2017


Τα τραγούδια που κυκλοφόρησε ο Οικονομόπουλος το 2017 άγγιξαν και έμειναν στην κορυφή για πολύ καιρό, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που τον θέλει να έχει τα καλύτερα τραγούδια ερμηνευτή της γενιάς του.

Το «Είναι κάτι λαϊκά» σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και στίχους Γιώργου Σαμπάνη, ήταν το απόλυτο σουξέ του χειμώνα που μας πέρασε, για να έρθει ο «Χαρακτήρας» σε στίχους και μουσική του Νίνο, για να πάρει το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει.

Οι ΟΝΙΡΑΜΑ, ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της γενιάς τους, έχουν εξελίξει αρκετά τη μουσική τους και έχουν φέρει ένα νέο αέρα στις boy bands. Ιδιαίτερο στυλ στην πίστα, ξεχωριστές διασκευές σε τραγούδια που δεν περιμένει κανείς να ακούσει και φοβερή ενέργεια είναι τα όσα χαρακτηρίζουν το Θοδωρή Μαραντίνη και την παρέα του.

Όσο για τις τιμές του Οικονομόπουλου;
Οι τιμές του Κέντρου Αθηνών είναι προσαρμοσμένες στην εποχή, ενώ το φοιτητικό έχει την τιμητική του. Το μαγαζί έχει φροντίσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες τις εποχής εμπλουτίζοντας τις προσφορές του και τις… Κέντρο Αθηνών φοιτητικές τιμές του.

Κέντρο Αθηνών Ονιράμα Τιμές και φοιτητικόΆλλωστε, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνδυάζει τόσο τη γνησιότητα και την απλότητα παλιού λαϊκού ερμηνευτή, όσο και την ενέργεια νέου καλλιτέχνη. Αυτός είναι και ο λόγος που το κοινό του αποτελείται από όλες τις ηλικίες και οι επιχειρηματίες τον λατρεύουν.

Δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει πολλές φορές μήλον της έριδος για πολλά νυχτερινά μαγαζιά.
Η φετινή συνεργασία του Κέντρου Αθηνών με τον Οικονομόπουλο και τους ONIRAMA , φαίνεται πως θα γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα. Κάντε τη δική σας κράτηση στο Κέντρο Αθηνών σε κανονική ή φοιτητική τιμή καλώντας στα τηλεφωνά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές.
kentro athinon oikonomopoulos times- κεντρο αθηνων οικονομοπουλος τιμες
kentro athinon oikonomopoulos onirama - κεντρο αθηνων οικονομοπουλος ονιραμα

Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ για τον χειμώνα θα κάνει θράυση όπως και κάθε σεζόν
Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος
Date published: 14/11/2017
5 / 5 stars
Πίστες Αθήνας