ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ  |  ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
kentro athinon oikonomopoulos
Φοιτητικό
Ημερομηνία έναρξης και τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη
Ημερομηνία έναρξης και τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη

Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος
Κέντρο Αθηνών και Νίκος Οικονομόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να εκτοξεύσουν τη διασκέδαση στα ύψη το χειμώνα του 2017. Ο αγαπημένος ερμηνευτής με τις πολλές επιτυχίες και τη μοναδική λαϊκή φωνή, ξεκινάει νέα περίοδο στη νυχτερινή του καριέρα και συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Κέντρο Αθηνών. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Νίνο σε μια επιστροφή του στις πίστες, από τις οποίες απουσίαζε εδώ και αρκετό καιρό.

Νίκος Οιονομόπουλος 2017


Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τις λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που συμμετείχαν σε μουσικά talent show και προχώρησαν τη δική τους καριέρα με θαυμαστά αποτελέσματα.

Οι συνεργασίες του Οικονομόπουλου με τον Σταμάτη Γονίδη, το Βασίλη Καρρά, το Νίκο Μακρόπουλο, τη Δέσποινα Βανδή και το Στέλιο Ρόκκο έχουν γράψει ιστορία.
Η καινούρια σελίδα, θέλει τον Οικονομόπουλο στο Κέντρο Αθηνών με τους θαυμαστές του να αυξάνονται συνεχώς και τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχία σε χρόνο μηδέν.

Κέντρο Αθηνών Νίκος Οικονομόπουλος 2017


Τα τραγούδια που κυκλοφόρησε ο Οικονομόπουλος το 2017 άγγιξαν και έμειναν στην κορυφή για πολύ καιρό, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που τον θέλει να έχει τα καλύτερα τραγούδια ερμηνευτή της γενιάς του.

Το «Είναι κάτι λαϊκά» σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και στίχους Γιώργου Σαμπάνη, ήταν το απόλυτο σουξέ του χειμώνα που μας πέρασε, για να έρθει ο «Χαρακτήρας» σε στίχους και μουσική του Νίνο, για να πάρει το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει.

Όσο για τις τιμές του Οικονομόπουλου;
Οι τιμές του Κέντρου Αθηνών είναι προσαρμοσμένες στην εποχή, ενώ το φοιτητικό έχει την τιμητική του. Το μαγαζί έχει φροντίσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες τις εποχής εμπλουτίζοντας τις προσφορές του και τις… Κέντρο Αθηνών φοιτητικές τιμές του.
Δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει πολλές φορές μήλον της έριδος για πολλά νυχτερινά μαγαζιά.
Η φετινή συνεργασία του Κέντρου Αθηνών με τον Οικονομόπουλο και το Νίνο, φαίνεται πως θα γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα. Κάντε τη δική σας κράτηση στο Κέντρο Αθηνών σε κανονική ή φοιτητική τιμή καλώντας στα τηλεφωνά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές.
kentro athinon oikonomopoulos times foititiko
kentro athinon oikonomopoulos nino

Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ για τον χειμώνα θα κάνει θράυση όπως και κάθε σεζόν
Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος
Date published: 11/7/2017
5 / 5 stars

Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος Τιμές και φοιτητικόΆλλωστε, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνδυάζει τόσο τη γνησιότητα και την απλότητα παλιού λαϊκού ερμηνευτή, όσο και την ενέργεια νέου καλλιτέχνη. Αυτός είναι και ο λόγος που το κοινό του αποτελείται από όλες τις ηλικίες και οι επιχειρηματίες τον λατρεύουν.
Πίστες Αθήνας