Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος
Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 3001255 (σταθ)  |   6940-658458 (wind)  |   6979-341498 (w-up)

Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος

Κέντρο Αθηνών και Νίκος Οικονομόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να εκτοξεύσουν τη διασκέδαση στα ύψη το χειμώνα του 2018 – 2019. Ο αγαπημένος ερμηνευτής με τις πολλές επιτυχίες και τη μοναδική λαϊκή φωνή, ξεκινάει νέα περίοδο στη νυχτερινή του καριέρα και συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Κέντρο Αθηνών

Κεντρο Αθηνων Οικονομοπουλος τιμες

Νίκος Οικονομόπουλος 2018-2019

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τις λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που συμμετείχαν σε μουσικά talent show και προχώρησαν τη δική τους καριέρα με θαυμαστά αποτελέσματα.
Οι συνεργασίες του Οικονομόπουλου με τον Σταμάτη Γονίδη, το Βασίλη Καρρά, το Νίκο Μακρόπουλο, τη Δέσποινα Βανδή και το Στέλιο Ρόκκο έχουν γράψει ιστορία.
Η καινούρια σελίδα, θέλει τον Οικονομόπουλο στο Κέντρο Αθηνών με τους θαυμαστές του να αυξάνονται συνεχώς και τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχία σε χρόνο μηδέν.

Κέντρο Αθηνών Νίκος Οικονομόπουλος 2017

Τα τραγούδια που κυκλοφόρησε ο Οικονομόπουλος το 2018 άγγιξαν και έμειναν στην κορυφή για πολύ καιρό, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που τον θέλει να έχει τα καλύτερα τραγούδια ερμηνευτή της γενιάς του.

Το «Είναι κάτι λαϊκά» σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και στίχους Γιώργου Σαμπάνη, ήταν το απόλυτο σουξέ του χειμώνα που μας πέρασε, για να έρθει ο «Χαρακτήρας» σε στίχους και μουσική του Νίνο, για να πάρει το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει.

Όσο για τις τιμές του Οικονομόπουλου;
Οι τιμές του Κέντρου Αθηνών είναι προσαρμοσμένες στην εποχή, ενώ το φοιτητικό έχει την τιμητική του. Το μαγαζί έχει φροντίσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες τις εποχής εμπλουτίζοντας τις προσφορές του και τις… Κέντρο Αθηνών φοιτητικές τιμές του.

Κέντρο Αθηνών Οικονομόπουλος Τιμές και φοιτητικό

Άλλωστε, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνδυάζει τόσο τη γνησιότητα και την απλότητα παλιού λαϊκού ερμηνευτή, όσο και την ενέργεια νέου καλλιτέχνη. Αυτός είναι και ο λόγος που το κοινό του αποτελείται από όλες τις ηλικίες και οι επιχειρηματίες τον λατρεύουν.

Δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει πολλές φορές μήλον της έριδος για πολλά νυχτερινά μαγαζιά.
Η φετινή συνεργασία του Κέντρου Αθηνών με τον Οικονομόπουλο φαίνεται πως θα γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα. Κάντε τη δική σας κράτηση στο Κέντρο Αθηνών σε κανονική ή φοιτητική τιμή καλώντας στα τηλεφωνά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές.

Βαθμολογία του καταστήματος από τους επισκέπτες